Μέσα σε μια νύχτα, την προηγούμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ένας Έλληνας μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πόλη της Ξάνθης και διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις στις γύρω περιοχές.
Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό των δύο επιχειρήσεων ηλεκτρικές συσκευές, καπνικά προϊόντα και διάφορα εργαλεία, ενώ στην τρίτη ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να εξαφανιστούν. Ωστόσο, από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός από αυτούς, τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο κλεμμένο όχημα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων και την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, βρέθηκε μέρος των καπνικών προϊόντων τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3