Αλεξανδρούπολη: Δίδυμο διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις

Αλεξανδρούπολη: Δίδυμο διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις

Τους συνέλαβαν λίγο μετά την απόπειρα διάρρηξης της τρίτης επιχείρησης - Βρήκαν 29 ναρκωτικά χάπια στην οικία του ενός δράστη

peripoliko_vradi_main
Λίγες ώρες αφ’ ότου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μια επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη χωρίς να καταφέρουν να εισβάλλουν στο εσωτερικό της, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο Έλληνες, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατά την εξέλιξη της προανάκρισης, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια δραστών βρέθηκε ένα μέρος της λείας τους από άλλες δυο επιχειρήσεις που είχαν διαρρήξει από τις 12 Ιανουαρίου, από τις οποίες είχαν αρπάξει δύο φορητούς υπολογιστές, ένα κινητό, πλήθος ηλεκτρονικών μικροσυσκευών και δυο ηλεκτρικές συσκευές.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ στο σπίτι του ενός κατασχέθηκαν 29 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, ένας πλαστικός τρίφτης και μία κυνηγετική καραμπίνα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κλοπές από κοινού και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση, ενώ εξετάζεται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα

Lockdown: «Ανοιχτό» το σενάριο παράτασης - Αχτίδα ελπίδας τα «mega» εμβολιαστικά κέντρα

Ράνια Θρασκιά: «Γιατί έχουμε την ανάγκη να αμφισβητήσουμε τα θύματα;»

Είχαν διώξει τον Λιγνάδη από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης