Βόλος: Οι διαρρήκτες άφησαν τα ευρώ και έκλεψαν… δραχμές!

Βόλος: Οι διαρρήκτες άφησαν τα ευρώ και έκλεψαν… δραχμές!

Άρπαξαν μόνο 10 ευρώ και χαρτονομίσματα δραχμών! 

astynomia_peripoliko
Θέμα χρόνου είναι να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο… πρωταθλητές της γκάφας που τρύπωσαν σε μια πιτσαρία στον Βόλο σπάζοντας το τζάμι της εισόδου με μια… σχάρα από υπόνομο, αλλά άφησαν τα ευρώ που βρήκαν στο ταμείο και έκλεψαν… δραχμές!

Οι δράστες καταγράφηκαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Ο ένας έμεινε έξω φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο άλλος μπήκε μέσα, άνοιξε την ταμειακή μηχανή στην οποία υπήρχαν μόλις δέκα ευρώ, αλλά δεν τα πήρε. Άρπαξε, όμως, τα χαρτονομίσματα που είδε δίπλα στη μηχανή, χωρίς να δει ή χωρίς να γνωρίζει ότι δεν ήταν παρά άχρηστες… δραχμές!

Ο κακοποιός βγήκε από το κατάστημα και διέφυγε τρέχοντας μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος μάλιστα καταγράφηκε από την εξωτερική κάμερα να γλιστράει στο χιόνι και να πέφτει στο έδαφος! Οι αστυνομικοί μελετούν τα πλάνα και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ατζαμήδες διαρρήκτες, που φαίνονται ερασιτέχνες.

Έκλεψαν δραχμές και στη Μυτιλήνη

Δυο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις που έγιναν την Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες που έκλεψαν 665 ευρώ και παλιά χαρτονομίσματα αξίας 1.100 δραχμών! Μάλιστα, προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλη μια επιχείρηση χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος

Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης