Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, οι πολίτες έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ να αγοράσουν τις απαραίτητες προμήθειες, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές αναμονής και αδειάζοντας ράφια και ψυγεία, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την κακοκαιρία «Μήδεια», που πρόκειται να «χτυπήσει» από το Σάββατο το πρωί τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το πρώτο κύμα χιονοπτώσεων αναμένεται το πρωί του Σαββάτου, ημέρα κατά την οποία δεν αποκλείεται να έχουμε παροδικές χιονοπτώσεις αλλά με μικρές εντάσεις, κάτι που δεν θα αλλάξει τις βραδινές ώρες.
Κλείσιμο
Από τα ξημερώματα της Κυριακής, αναμένουμε σημαντική ένταση των φαινομένων με έντονες χιονοπτώσεις τόσο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης (το χιόνι αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τους δέκα πόντους καθώς θα το ευνοήσουν οι θερμοκρασίες), όσο και στα προάστια με εξασθένηση από το μεσημέρι και έπειτα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.