Lockdown: Ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Lockdown: Ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς τρέχουν να κάνουν τα ψώνια τους πριν την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας - Ανοιχτά μέχρι τις 17:00 σήμερα τα σούπερ μάρκετ

IMG_2224
Ολοένα και περισσότεροι είναι οι πολίτες οι οποίοι βγαίνουν για να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια της τελευταίας στιγμής, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις έξι το απόγευμα.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του protothema.gr αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα σούπερμάρκετ σχηματίζοντας ουρές, για να προλάβουν να πάρουν όσα χρειάζονται για το Σαββατοκύριακο.

Σούπερ μάρκετ


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα καινούργια περιοριστικά μέτρα, τα σούπερ μάρκετ και οι φούρνοι λειτουργούν με ωράριο 07:00 – 17:00, κάτι που οδήγησε αρκετούς να σπεύσουν για να κάνουν τα ψώνια τους.

IMG_2222
Κλείσιμο


Σημειώνεται πως οι καταναλωτές θα πρέπει, προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ, να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ])» ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.

Ίδιες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη

Ουρές σχηματίστηκαν το Σάββατο από καταναλωτές έξω κι από σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του GRTimes.
super_2




Η προσέλευση των πολιτών είναι μεγάλη, καθώς πλέον όλοι αναγκάζονται να κάνουν τα ψώνια τους το πρωί και το μεσημέρι λόγω των νέων μέτρων που προβλέπουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 18:00.
super_1

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Εξωτερικών: Επαναλειτουργεί άμεσα η πρεσβεία στην Τρίπολη

Μαρούσι: Γέννησε επί της Κηφισίας παρουσία γιατρού - Συνέδραμαν πυροσβέστες και αστυνομικοί

Και τα ξενοδοχεία στο μέτρο επιδότησης έως και 5.000 ευρώ για αγορά θερμαντικών σωμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης