Survivor: Ανατροπές σε όλα τα επίπεδα-Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor: Ανατροπές σε όλα τα επίπεδα-Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου και οι αλήθειες που ακούστηκαν, το μέτρημα της φακής και το «τρία στα τρία» των μπλε στο ντέρμπι για το έπαθλο της μπαγκέτας με φυστικοβούτυρο –Δείτε βίντεο

survivor_eletsi
Σε παιχνίδι των ανατροπών μετατράπηκε σήμερα το Survivor 4. Ανατροπές στο στίβο μάχης, ανατροπές στις σχέσεις των παικτών, ανατροπές και στην ψηφοφορία.

Επίσης φάνηκε πως όταν το στομάχι είναι γεμάτο αγωνίζεσαι διαφορετικά. Πριν φτάσουμε όμως στο τι συνέβη στο στίβο μάχης και στο συμβούλιο, στην παραλία των μπλε συνέχιζαν την κουβέντα και τα παράπονα για τις προμήθειες και τον ντόρο που δημιούργησαν τις προηγούμενες ημέρες.




Στην άλλη παραλία, αυτή των κόκκινων, από τη μια οι δυο προτεινόμενοι προς αποχώρηση Ανθη Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος αναζητούσαν ποιος υποκίνησε το….μαύρισμα τους στην ψηφοφορία.


Κλείσιμο

Από την άλλη Κοψιδάς, Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος και Κόρομι ξαναμετρούσαν τις κούπες φακής και ρυζιού και απορούσαν με τις μονάδες μέτρησης της αντίπαλης ομάδας. Πάντως αποδείχθηκε ότι μια κούπα χωράει 19 κουταλιές φακές και όχι 29.



Πριν οι κόκκινοι συναντηθούν με τους μπλε στο στιβο μάχης ο Κόρομι φρόντισε να ταΐσει καλά τη νέα του ομάδα, καθώς η ψαριά ήταν καλή, τα στομάχια γέμισαν και η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη




Το έπαθλο σήμερα ήταν φαγητό (μπαγκέτες με φυστικοβούτυρο) και παρότι χορτασμένοι οι κόκκινοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 6-1.



Ωστόσο οι πρώην Μαχητές δεν έχουν μάθει να τα παρατάνε. Συγκεντρώθηκαν και κατάφεραν να πάνε το ματς στα ίσια και στο 6-6.



Το ματς έγινε ντέρμπι. Το άγχος της ήττας επέστρεψε στους κόκκινους και οι μπλε το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας την ανατροπή για το 9-7. Την μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε η Μαριλένα κόντρα στη Σοφία για το τελικό 10-7 των μπλε επί των κόκκινων. Η ήττα των κόκκινων, που ήταν η 3η συνεχόμενη, φάνηκε πως τους πλήγωσε με τον τρόπο που ήρθε, ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ Τριαντάφυλλου και Τζειμς.



Η ένταση μεταξύ των δυο ομάδων ανέβηκε επικίνδυνα στο συμβούλιο, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπάει με ορισμένους αντίπαλους αλλά και πρώην συμπαίκτες, όπως την Ελευθερία Ελευθερίου για την οποία αποκάλυψε τα όσα του ελεγε για την Κάτια Ταραμπάνκο.



Η μεγάλη ανατροπή ωστόσο ήρθε στην ψηφοφορία του κοινού για τους δημοφιλείς παίκτες. Η Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των τηλεθεατών και έτσι από…θύμα μετατράπηκε σε θύτη και έβαλε στην θέση της την Ελιζαμπεθ Ελέτσι.  Ο δεύτερος πιο δημοφιλής παίκτης των κόκκινων ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος από τη σειρά του έβγαλε στον….τάκο την Ασημίνα Ιγγλέζου.





Το κοινό επέλεξε να βγάλει εκτός Survivor 4 την Ελίσαμπεθ Ελέτσι.





Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης