Ηλιούπολη: Ψάχνουν άτομα της νύχτας σε Αθήνα και Μύκονο για τον φόνο του 38χρονου

Ηλιούπολη: Ψάχνουν άτομα της νύχτας σε Αθήνα και Μύκονο για τον φόνο του 38χρονου

Εν ψυχρώ εκτέλεση 38χρονου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη από δύο πιστολέρο

ilioupolidolofonia
Ένα ακόμη θύμα στον κύκλο αίματος ανθρώπων της νύχτας προστέθηκε χθες το βράδυ με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου Κ.Α., στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, προσπαθούν να δούν αν η χθεσινή δολοφονία σχετίζεται με εκτελέσεις που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αν πίσω απο τα ματωμένα σκηνικά κρύβονται συμφέροντα στη Μύκονο.

Την ίδια ώρα, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τα πρόσωπα που ήταν κοντά στον 38χρονο με το προσωνύμιο «Μαύρος» και ποιες ήταν οι σχέσεις που είχε με γνωστό «νονό της νύχτας». Θέλουν να δουν ποιοι ήταν οι εχθροί του σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν έναν κύκλο υπόπτων για να ρίξουν φώς σε άλλη μια σκοτεινή υπόθεση.

Βίντεο από το σημείο:
Ηλιούπολη: Ενέδρα θανάτου


Όλα δείχνουν ότι οι δύο πιστολέρο, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 38χρονο και αφού τον γάζωσαν με δεκάδες σφαίρες χάθηκαν σαν σκιές στο σκοτάδι. Πάνω στο θύμα που στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό ενώ οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης μετεφέρθησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστηρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθει αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό» ή είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις. Παράλληλα, ψάχνουν για αυτόπτες μάρτυρες αλλά και κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών. 

Κλείσιμο
Φωτογραφίες από την Ηλιούπολη:
ilioupoli-0
ilioupoli-1
ilioupoli-2


kalliakmanis
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιονατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει στο protothema.gr πως: «Δολοφονικά χτυπήματα σαν αυτό αποδεικνύουν ότι η βαριά εγκληματικότητα δεν έχει ακόμα εξαληφθει. Η αστυνομία στην Ν/Α Αττική καλείται να αντιμετωπίσει συχνά πυκνά τέτοιες δολοφονικές ενέργειες, όμως η έλλειψη προσωπικού περιορίζει την αποτελεσματικότητα της. Το φιλότιμο και η υπερπροσπάθεια των αστυνομικών που έχουν απομείνει στις υπηρεσίες της εξαιτίας των μέτρων σε άλλες διεύθυνσης και της μη ενίσχυσης, δεν φτάνει. Εμείς ως ένωση έχουμε τονίσει επανειλημμένα το πρόβλημα της λειψανδρίας και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα εισακουστουμε». 

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: Αποτάχθηκε λευκός αστυνομικός που κατηγορείται ότι σκότωσε άοπλο μαύρο

Μεξικό: Χωρίς ρεύμα έμειναν πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι λόγω βλάβης

Survivor: Η δηλητηρίαση στους «Διάσημους» και η νίκη...περίπατος των «Μαχητών»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης