Δυο ανήλικοι έκλεψαν τον... Άγιο Βασίλη στην Κέρκυρα

Δυο ανήλικοι έκλεψαν τον... Άγιο Βασίλη στην Κέρκυρα

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Kerkyra-doliofthora-stolismos
Κατάφεραν να προκαλέσουν βανδαλισμούς στον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην πόλη της Κέρκυρας δυο ανήλικοι Έλληνες, όχι όμως και να μείνουν ασύλληπτοι καθώς έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν το... ομοίωμα του Άι Βασίλη από το έλκηθρο που τοποθέτησε ο Δήμος!

Οι κάτοικοι του νησιού διαπίστωσαν έκπληκτοι το βράδυ της Κυριακής ότι το ομοίωμα του αγίου των παιδιών είχε εξαφανιστεί από το Σαρόκο, όπου αποτελούσε μέρος του χριστουγεννιάτικου διακόσμου. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και οι δύο 17χρονοι που το είχαν κλέψει εντοπίστηκαν από άνδρες της Τουριστικής Αστυνομίας που εκτελούσαν περιπολία με ποδήλατα.

Οι ανήλικοι βάνδαλοι υπέδειξαν πού είχαν κρύψει τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο προαύλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης ώσπου να επανατοποθετηθεί στη θέση του.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ούτε κάλαντα θα έχουμε τα Χριστούγεννα - Απαγόρευση κυκλοφορίας δίχως εξαιρέσεις

Κορωνοϊός: Στα 853 τα νέα κρούσματα - 491 διασωληνωμένοι, 83 θάνατοι

Σκάνδαλο Folli-Follie: «Δεν θυμάμαι αν τα 80 χιλιάρικα ήταν σε μετρητά ή για φιλανθρωπική δωρεά» - Διαβάστε όλη την έκθεση της PwC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης