Καβάλα: Αύριο απολογείται ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη

Καβάλα: Αύριο απολογείται ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη

 «Κλειδί» για την εξιχνίαση του εγκλήματος μια μαρτυρία 

peripoliko
Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του άτυχου ηλεκτρολόγου από το Οφρύνιο Καβάλας, Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφια στη Νιγρίτα Σερρών χτυπημένος θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στην πλατη του.

Ο άτυχος 42χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είχε εξαφανιστεί στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του και τον αναζήτησε η μητέρα του καθώς δεν τον έβρισκε να του δώσει τις ευχές της. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισαν περαστικοί στις 16 Δεκεμβρίου σε αγροτική έκταση στη Νιγρίτα Σερρών, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, ειδοποιώντας αμέσως την αστυνομία.

Τότε ήταν που ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης στην αυτοψία που πραγματοποίησε διαπίστωσε πως ο 42χρονος άνδρας είχε πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα πισώπλατης αναφέροντας χαρακτηριστικά στο protothema.gr πως «είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα», δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής.

Μάλαστα, η μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ζήτησε από τις Αρχές να βρουν τους δράστς της δολοφνίας του παιδιού της ενώ χαρακτήρισε άνανδρους εκείνους που τον χτύπησαν πισώπλατα στερώντας του την ίδια του τη ζωή.

«Τι να κάνω δεν ξέρω, ποιός έκανε τόσο κακό στο παιδί μου; Μακάρι η Αστυνομία να βρει τους δολοφόνους γιατί θα πεθάνω από τον καημό μου. Να βρει η αστυνομία τους δολοφόνους να τους ρωτήσω γιατί σκότωσαν πισώπλατα το παιδί μου. Φοβήθηκαν να πάνε μπροστά του γιατί ήταν λεβέντης και τον σκότωσαν πισώπλατα. Το παιδάκι μου δεν έπαθε ένα ατυχημα, δεν έπεσε και δεν αρρώστησε, τον σκότωσαν εν ψυχρώ οι δολοφόνοι» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες η μητέρα του δράστη ανέφερε πως ο γιός της είχε προσωπικές διαφορές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. «Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θυμα ο γιος μου τον χτύπησε. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να αναφερθεί πως η μητέρα του δράστη συνελήφθη ως συνεργός του γιού της ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ στο σπίτι του, τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποιος αγνοείτο εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

«Κλειδί» στην υπόθεση φέρεται να ήταν ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποιος μένει κοντά στο σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα. Ο ίδιος φαίνεται πως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και είπε στους ανδρες της Ασφάλειας πως είδε τον άγριο τσακωμό των δυο ανδρών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φόρτωσε τον επιχειρηματία στο αμάξι και τον πέταξε σε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί τη σορό του. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης ήταν αρνητικός και δεν ομολογούσε το έγκλημά του στους αστυνομικούς.

Το χρονικο της υπόθεσης

Ο άτυχος Γρηγοριάδης δέχτηκε το φονικό χτύπημα από αμβλύ όργανο πισώπλατα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε την ανθρωποκτονία, ενώ η μητέρα του κατηγορείται ότι γνώριζε τι συνέβη και τον κάλυψε. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αργά το βράδυ της Κυριακής αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και τα στοιχεία που βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ανατριχιαστικά είναι τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε την πρώτη εξέταση της σορού που φέρεται σύμφωνα με εκτιμήσεις να ανήκει στον 42χρονο επιχειρηματία, Γιωργο Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας.

«Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο ιατροδικαστης. Σύμφωνα με πληροφορίες το θυμα χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για καθαρή ανθρωποκτονία. Οι ίδιες πηγές από την περιοχή αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε με αμβλύ αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε νωρίτερα και φέρεται να ανήκει στον δράστη της δολοφονίας, απεικόνιζε έναν άλλον άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με το έγκλημα και ο οποίος μάλιστα ζει εδώ και πολύ καιρό στην Κύπρο.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σύζυγος πρώην τραπεζίτη «ξετίναζε» δέκα χρόνια τα Harrods - Τώρα πρέπει να πει... πού έβρισκε τα λεφτά! 

Η δημοσιογράφος που ερωτεύτηκε τον «πιο μισητό άνδρα στην Αμερική» και... θυσίασε τα πάντα 

Στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα οι αλλαγές στις Πανελλαδικές και η φύλαξη των πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης