Νιγρίτα: Βίαιος και με πισώπλατο χτύπημα ο θάνατος του 42χρονου επιχειρηματία – Τι είπε ο ιατροδικαστής

Νιγρίτα: Βίαιος και με πισώπλατο χτύπημα ο θάνατος του 42χρονου επιχειρηματία – Τι είπε ο ιατροδικαστής

Αναμένεται να γίνει η νεκροψία νεκροτομή - Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία

kavala-main1
Νεκρός βρέθηκε ο 42χρονος αγνοούμενος Γιώργος Γρηγοριάδης, τον οποίον αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι από τις 12 Δεκεμβρίου. Ο άτυχος άντρας είχε εξαφανιστεί από από την παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και το αυτοκίνητο 42χρονου επιχειρηματία. Σύμφωνα με το kavalanews.gr, ο άνδρας έχασε τη ζωή του από βίαιο θάνατο έπειτα από τυφλό πισώπλατο τραύμα με αμβλύ αντικείμενο.

Στο σημείο εκλήθη και ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι «ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα τραύμα τυφλά, το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα». Σύμφωνα, με τον ιατροδικαστή αύριο (σ.σ σήμερα) αναμένεται να γίνει η νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Δείτε το βίντεο:



Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία

Την ίδια ώρα, η μητέρα του άτυχου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 42χρονος γιός της είναι νεκρός. Η τελευταία φορά που μίλησε η κυρία Γρηγοριάδη με το παιδί της ήταν το Σάββατο το πρωί. Όπως μας αναφέρει, ο γιός της είχε δουλειά και ίσως λόγω γενεθλίων, το απόγευμα να έβγαινε με λίγους φίλους για να διασκεδάσει.

«Το παιδί μου δούλευε εκείνη την μέρα και ήταν τα γενέθλια του… Ήθελε να πάει κάπου να διασκεδάσει, ήταν Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και θα πήγαινε να βρει φίλους του. Που δεν ήταν φίλοι, φίδια ήταν… Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν γιατί εγώ μένω στην Δράμα ενώ το παιδί μου στην Τούζλα, παραλία Οφρυνίου. Έμενε μόνος του. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν και με ποιούς έβγαινε» υπογράμμισε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα πάντα με την μητέρα του δολοφονημένου 42χρονου, ο γιος της ήταν άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής και σωστός επαγγελματίας που τον αγαπούσαν όλοι είχε παντρευτεί μια Σέρβα και είχε αποκτήσει μαζί της ένα παιδάκι. Παράλληλα ανυπομονούσε να λήξει το lockdown για να πήγαινε να τους έβλεπε.

«Δεν άκουσα ποτέ από κανέναν άνθρωπο να πει κακό για τον Γιώργο μου.. Όλοι τον αγαπούσαν ακόμα και στις δουλειές που έπαιρνε καθόταν περισσότερες ώρες και έδινε τον καλύτερο του ευατό. Έχω ειδοποιήσει την γυναίκα του… Περίμενε πως και πως να τελειώσει το λοκνταουν για να πήγαινε στην Σερβία να τους δει» είπε μιλώντας στο protothema.gr. Η μητέρα παρακαλά την Αστυνομία να βρει τους δράστες που σκότωσαν τον αγαπημένο της γιο και μάλιστα πισώπλατα.

«Τι να κάνω δεν ξέρω, ποιός έκανε τόσο κακό στο παιδί μου; Μακάρι η Αστυνομία να βρει τους δολοφόνους γιατί θα πεθάνω από τον καημό μου. Να βρει η αστυνομία τους δολοφόνους να τους ρωτήσω γιατί σκότωσαν πισώπλατα το παιδί μου. Φοβήθηκαν να πάνε μπροστά του γιατί ήταν λεβέντης και τον σκότωσαν πισώπλατα. Το παιδάκι μου δεν έπαθε ένα ατυχημα, δεν έπεσε και δεν αρρώστησε, τον σκότωσαν εν ψυχρώ οι δολοφόνοι» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Επίσημη διάψευση πληροφοριών για «επιλογή» των ασθενών με την COVID-19 που διασωληνώνονται

ΗΠΑ: Σε δημόσιο εμβολιασμό αύριο ο Μάικ Πενς και την επόμενη εβδομάδα ο Τζο Μπάιντεν

Στο «κόκκινο» της πανδημίας η Αμερική: Νέο διπλό τραγικό ρεκόρ στις ΗΠΑ- Σχεδον 31 εκατ. κρούσματα σε όλη την ήπειρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης