Πετρούπολη: Ανήλικοι ληστές με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 380 ευρώ από μίνι μάρκετ
Οι ληστές ταμπουρώθηκαν σε παρακείμενη πολυκατοικία και λίγο αργότερα συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ - Τι δηλώνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης
Ανήλικοι ληστές με μαχαίρια, εισέβαλαν το απόγευμα του Σαββατου σε μίνι μάρκετ στην Πετρούπολη, απείλησαν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν 380 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης τους καταδιωξε και οι ανηλικοι ληστες με τα μαχαίρια ταμπουρώθηκαν σε πολυκατοικία λιγα μετρα μακριά απο το σημείο.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοίαπο το τμήμα Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι έφθασαν στο σημείο μπήκαν στην πολυκατοικία και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ανηλικους ληστες. Σύμφωνα με πληροφορίες προκειται για Έλληνες εφήβους ηλικίας 15 και 16 ετών.
Οπως επισημαίνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης Γιώργος Σταματάκης «οι συνάδελφοι μου δινουν καθημερινά μαχη με την εγκληματικότητα στις δύσκολες περιοχές της Δυτικής Αττικης ομως παρά τις ελλειψεις και τα προβλήματα καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους και την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη απο την ασφάλεια του πολίτη».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.