Σοκ έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την σεξουαλική κακοποίησηενός 15χρονου κοριτσιούαπό τον Ινδό πατέρα του, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους μήνες έκανε... «πάσα» την ανήλικη και σε έναν ομοεθνή του!
Ο αδίστακτος πατέρας όχι μόνο υποχρέωνε σε αρρωστημένες επαφές την ανήλικη κόρη του αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις της να σταματήσει, αλλά την... «δάνειζε» κιόλας σε έναν 33χρονο φίλοτου ο οποίος τη βίαζε με τη σειρά του. Μάλιστα, πολλές φορές οι δύο δράστες εξανάγκαζαν την ανυπεράσπιστη έφηβη σε ομαδικά όργια, βιάζοντάς την διαδοχικά!
Η κόλαση που ζούσε η κοπέλα έλαβε τέλος μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο 33χρονος Ινδός από τους άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κάτι ύποπτο υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο και τη μικρή κι έτσι ξεκίνησε έρευνα και ελήφθησαν καταθέσεις, που αποκάλυψαν ότι ο αλλοδαπός είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 15χρονη. Στην πορεία, αποκαλύφθηκε ότι, εκτός από τον 33χρονο, την έφηβη βίαζε και ο ίδιος ο πατέρας της!
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατ' εξακολούθηση. Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο Ινδοί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι