Καταδίωξη οχήματοςσημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αλλοδαπός που οδηγούσε όχημα, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα, αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα πληρώματος περιπολικού της άμεσης δράσης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
Στη συνέχεια, ακολούθησε την έξοδο για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Σημειώνεται ότι στην καταδίωξη του οχήματος πήραν μέρος αρκετά περιπολικά της Αστυνομίας από διάφορες υπηρεσίες.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.