Καταδίωξη οχήματοςσημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αλλοδαπός που οδηγούσε όχημα, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα, αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα πληρώματος περιπολικού της άμεσης δράσης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
Στη συνέχεια, ακολούθησε την έξοδο για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Σημειώνεται ότι στην καταδίωξη του οχήματος πήραν μέρος αρκετά περιπολικά της Αστυνομίας από διάφορες υπηρεσίες.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα