Κρήτη: «Η Μελίνα θέλει δικαίωση», η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της άτυχης μικρής που κατέληξε σε επέμβαση ρουτίνας

Κρήτη: «Η Μελίνα θέλει δικαίωση», η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της άτυχης μικρής που κατέληξε σε επέμβαση ρουτίνας

Στο εδώλιο θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια

melina_160609_125948_1
Μνήμες από την τραγωδία με θύμα την τετράχρονη Μελίνα Παρασκάκη ξυπνούν την Πέμπτη, με την υπόθεση να αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο χαροκαμένος πατέρας, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Μάλιστα ο ίδιος σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, γράφει τα εξής: «η Μελίνα θέλει δικαίωση». 

Για την αυριανή δίκη λέει πως θα είναι «ένα μνημόσυνο για τη Μελινα».

melina


Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι, σε ηλικία 4 χρόνων εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, προκειμένου να της αφαιρεθούν τα «κρεατάκια».

Ωστόσο κατέληξε με τα γεγονότα που επακολούθησαν ως προς την αιτία θανάτου και την ύπαρξη ιατρικού σφάλματος να παίρνουν τις διαστάσεις πραγματικού θρίλερ φτάνοντας έως και τις πολιτικές προεκτάσεις.

Κλείσιμο
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού ζητούν απαντήσεις. Ζητούν να μάθουν τι έφταιξε και χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα το αγγελούδι τους.


Ειδήσεις σήμερα

Έκτακτα μέτρα για τον «Ιανό»- Που θα χτυπήσει ο μεσογειακός κυκλώνας

Κορωνοϊός: Στα 312 τα νέα κρούσματα - Τα 174 στην Αττική

Θεοδωρικάκος: Σε κατ' οίκον αγωγή μετά από έντονη αδιαθεσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης