Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε ένα αγροτεμάχιο το οποίο βρίσκεται στην προέκταση της αυλής του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδαςείχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης «καμουφλάζ» από αποξηραμένα κλαδιά δένδρων, το οποίο κάλυπτε ως αυτοσχέδια περίφραξη τη μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε!
Όμως, η φυτεία με τα συνολικά 40 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως τριών μέτρων εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν γίνει δέκτες πληροφοριών και ο καλλιεργητής συνελήφθη, ενώ στην κατοχή τουλάχιστον κατασχέθηκε μια συσκευασία με 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή, καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη