Φωτιά στη Μόρια: Ζήσαμε σκηνές πολέμου το βράδυ λέει ο πρόεδρος του συλλόγου των κατοίκων της περιοχής

Φωτιά στη Μόρια: Ζήσαμε σκηνές πολέμου το βράδυ λέει ο πρόεδρος του συλλόγου των κατοίκων της περιοχής

Οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι από τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που πλέον κινούνται ανεξέλεγκτα στην περιοχή λέει στο protothema.gr

moria-fotia-twitter
«Ζήσαμε σκήνες πολέμου, όπως το 1974 με την εισβολή. Χτυπούσαν καμπάνες, ακούγαμε φωνές και ο κόσμος πετάχτηκε από τον ύπνο του».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του προέδρου του Συλλόγου των κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων Θανάση Ψούνου στο protothema.gr για τη χθεσινή νύχτα με τη φωτιά στο Κέντρο Μεταναστών.
 
Όπως λέει ο κ. Ψούνος οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι από τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που πλέον κινούνται ανεξέλεγκτα στην περιοχή, ενώ αναμεσά τους βρίσκονται και οι 35 μολυσμένοι με τον κορωνοϊό, αλλα και περίπου 150 παραβατικοί οι οποιοι ήταν προς απέλαση.

«Οι κάτοικοι δεν μπορούν να δεχθούν να γυρίσει ούτε μια σκηνή. Να βρεθεί λύση εκτός Μόριας για τους ανθρώπους αυτούς. Ο φόβος και η ανησυχία μας δεν ήταν κάτι που βγήκε τώρα με αυτόν τον εμπρησμό, αλλά είχε συσσωρευτεί με όλα αυτά που γίνονται τόσα χρόνια τώρα» προσθέτει.

Σύμφωνα με τον κ. Ψούνο η αστυνομία προσπαθεί αυτή τη στιγμή να περιορίσει τους χιλιάδες πρόσφυγες και μεταναστές απο το ΚΥΤ σε μια συγκεκριμένη περιοχή ώστε να μην βρεθούν στη Λέσβο. Επίσης όπως είπε πολλοί επιχειρηματίες στο κέντρο της πόλης δεν έχουν ανοίξει σήμερα λογω φόβου και ανησυχίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Σε αναστολή η έρευνα για το εμβόλιο της AstraZeneca - Ασθενής εμφάνισε σοβαρή ανεπιθύμητη αντίδραση

NBA, play off: Έλειπε ο Αντετοκούνμπο, αποκλείστηκαν οι Μπακς, 103-94 από τους Χιτ

Μπερλουσκόνι: «Πραγματική κόλαση ο κορωνοϊός» - Η αναφορά στον Πλάτωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης