Κιλκίς: Εξιχνιάστηκαν εννέα διαρρήξεις σε σπίτια και Ι.Χ.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκαν εννέα διαρρήξεις σε σπίτια και Ι.Χ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος

astynomia_1
Τουλάχιστον οκτώ σπίτια και ένα αυτοκίνητο διέρρηξαν σε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Κιλκίς και στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι από τις 15 Ιανουαρίου και ως την σύλληψή τους, οι τρεις δράστες είχαν εισβάλει στα σπίτια παραβιάζοντας παράθυρα και κατάφεραν να αρπάξουν μετρητά ύψους 3.273 ευρώ και κοσμήματα αξίας 9.600 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

*** Την ώρα που διέρρηξε μια μονοκατοικία στις Σέρρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας «ποντικός» που προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση. Από αυτήν, προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρήξει και τρία διαμερίσματα απ' όπου κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα συνολικής αξίας 7.500 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρατείνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου τα μέτρα για τις παραλίες

«Έπεσαν κεφάλια» στον ΠΑΟΚ για την γκάφα με τα ληγμένα δελτία και τον κίνδυνο απώλειας βαθμών

Ουκρανή παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης