Για τα... μάτια μιας κοπέλας ξέσπασαν εκτεταμένα επεισόδια τη νύχτα του Σαββάτου μεταξύ των μεταναστών που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας στο Κιλκίςκαι βγήκαν ακόμη και μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερα άτομα!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός μετανάστης παρενόχλησε μια αλλοδαπή από διαφορετική χώραπου φιλοξενείται στην δομή, προκαλώντας την άμεση αντίδραση ομοεθνών της. Δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και, καθώς παρενέβησαν συμπατριώτες του νεαρού που ήρθαν στα χέρια με την αντίπαλη ομάδα. Ο χώρος είναι τεράστιος και οι αστυνομικοί που φρουρούν στην είσοδο δεν το αντιλήφθηκαν εγκαίρως.
Οι αλλοδαποί μετέφεραν στην πύλη τέσσερις τραυματίες και εξαφανίστηκαν αμέσως. Τα ασθενοφόρα τους μετέφεραν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας ήταν βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι. Στη δομή έφτασαν περιπολικά της Αστυνομίας για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν αντίποινα μεταξύ των αλλοδαπών.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.