Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά την μαφιόζικου τύπου εκτέλεσηενός Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι εκτελεστές ήταν δύο, έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον Βέλγο έξω από την πολυκατοικία της οδού Δωδεκανήσου 14.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μόλις τον είδαν να σταθμεύει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι του πήραν τη ζωή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Βέλγος επιχειρηματίας βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.
Στη συνέχεια οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας ενώ ψάχνουν αν υπάρχουν και κάμερες που τυχόν να έχουν καταγράψει την στιγμή της εκτέλεσης ή κάποια στιγμή της άφιξης και της αποχώρησης των εκτελεστών.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.