Το γκάλοπ της μειοψηφίας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων είπε τώρα εκλογές

Το γκάλοπ της μειοψηφίας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων είπε τώρα εκλογές

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε γίνονται σκληρές αναφορές και χρησιμοποιούνται εκφράσεις οι οποίες εκφεύγουν του συνήθους περιεχομένου ανάλογων ανακοινώσεων

dikastes
Η μειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η διήμερη ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήχθη για το θέμα του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και όπως επισημαίνεται τα αποτελέσματα «αποτυπώνουν την ξεκάθαρη βούληση του δικαστικού σώματος για απαρέγκλιτη εφαρμογή του καταστατικού και άμεση διεξαγωγή αρχαιρεσιών».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην ψηφοφορία συμμετείχαν 690 μέλη και τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 6.

Στο ερώτημα «επιθυμείτε την άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών στην Ένωση, μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020;» επί συνόλου 676, ψήφισαν «ΝΑΙ» 624 (92,3%) και «ΟΧΙ» 52 (7,7%).

Στο ερώτημα «είσαστε σύμφωνοι με την πρόταση των 9 μελών του Δ.Σ., για διορισμό προσωρινής διοίκησης της Ένωσης από το δικαστήριο;» επί συνόλου 644, ψήφισαν «ΝΑΙ» 53 (8,2%) και «ΟΧΙ» 591 (91,8%).

Παράλληλα, η μειοψηφία αναφέρει ότι «η τελική κρίση των συναδέλφων αποτελεί πλήρη δικαίωση των θέσεων που εξ αρχής υποστηρίξαμε και του αγώνα που δώσαμε για την υπεράσπιση της εσωτερικής δημοκρατίας, αλλά και ταυτόχρονα αποτελεί κόλαφο για τους πραξικοπηματίες που καταστρώνουν σχέδια για μια Ένωση χειραγωγημένη και υποταγμένη στην Κυβέρνηση».

Κλείσιμο
Τέλος, στην ανακοίνωση της μειοψηφίας γίνονται σκληρές αναφορές και χρησιμοποιούνται εκφράσεις οι οποίες εκφεύγουν του συνήθους περιεχομένου ανάλογων ανακοινώσεων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κατέληξε 83χρονος στο «Αττικόν» - 175 οι νεκροί στη χώρα μας

Πότε διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και τα Αγωνίσματα των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Διώξεις για οχτώ αδικήματα στους δύο αντιεξουσιαστές της Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης