Μπόλικο θράσος είχε ένας αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, όχι για να κάνει σωματική άσκηση αλλά για να «βουτήξει» τα… παπούτσια των αθλούμενων!
Ο δράστης άρπαξε πέντε ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά οι κάτοχοί τους τον πήραν είδηση, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα παπούτσια που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και σε βάρος του σχηματίστηκε για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.