Χρηματιστήριο: Σε όλη τη συνεδρίαση ανέβαινε αλλά στο τέλος έκλεισε με πτώση

Χρηματιστήριο: Σε όλη τη συνεδρίαση ανέβαινε αλλά στο τέλος έκλεισε με πτώση

Με πτώση 0,49% η Alpha Bank στα 1,223 ευρώ - Κέρδη 1,38% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,06 ευρώ - Με  άνοδο 2,36% η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,602 ευρώ καθώς συνεχίζονται οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας

Stock
Τεχνική η πτώση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της συνεδρίασης. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αναβαθμίσεις των μετοχών, οι μεγάλοι όγκοι έφεραν και την πτώση της μετοχής της Eurobank, που ήταν η πρωταγωνίστρια των ημέρων.  Παράλληλα,  η μετοχή της ΔΕΗ, Motor Oil και ΟΛΠ πίεσαν τον Γενικό Δείκτη     
Μετά από μια άνοδο πάνω από 1%  και μια άψογη μετοχική συμπεριφορά της Eurobank, η αγορά υποχώρησε. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 731,49 μονάδες χάνοντας 0,23%.

Σ όλη την συνεδρίαση η αγορά ήταν ανοδική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr απο μια μερίδα ξένων επενδυτών, οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει οριστική διαφορά  υπέρ της ΝΔ – η οποία υπερβαίνει τις 6 μονάδες. Με άλλα λόγια, η  ψαλίδα έχει ανοίξει οριστικά, αντίθετα με τα όσα μετέδιδαν τα  προσκείμενα στην κυβέρνηση  μέσα ενημέρωσης.

Η μετοχή της Eurobank διακίνησε 217 εκατ. μετοχών – πολύ περισσότερα από όσα εκτιμούσαν οι διεθνείς οίκοι    οδήγησε την μετοχή απο τα υψηλά 9 μηνών σε πτώση 1,19%  στα 0,749 ευρώ.  

Με πτώση 0,49% η Alpha Bank στα 1,223 ευρώ.  Κέρδη 1,38% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,06 ευρώ. Με  άνοδο 2,36% η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,602 ευρώ καθώς συνεχίζονται οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης