Χρηματιστήριο: Σε όλη τη συνεδρίαση ανέβαινε αλλά στο τέλος έκλεισε με πτώση

Stock

Με πτώση 0,49% η Alpha Bank στα 1,223 ευρώ - Κέρδη 1,38% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,06 ευρώ - Με  άνοδο 2,36% η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,602 ευρώ καθώς συνεχίζονται οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας

Τεχνική η πτώση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της συνεδρίασης. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αναβαθμίσεις των μετοχών, οι μεγάλοι όγκοι έφεραν και την πτώση της μετοχής της Eurobank, που ήταν η πρωταγωνίστρια των ημέρων.  Παράλληλα,  η μετοχή της ΔΕΗ, Motor Oil και ΟΛΠ πίεσαν τον Γενικό Δείκτη     
Μετά από μια άνοδο πάνω από 1%  και μια άψογη μετοχική συμπεριφορά της Eurobank, η αγορά υποχώρησε. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 731,49 μονάδες χάνοντας 0,23%.

Σ όλη την συνεδρίαση η αγορά ήταν ανοδική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr απο μια μερίδα ξένων επενδυτών, οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει οριστική διαφορά  υπέρ της ΝΔ – η οποία υπερβαίνει τις 6 μονάδες. Με άλλα λόγια, η  ψαλίδα έχει ανοίξει οριστικά, αντίθετα με τα όσα μετέδιδαν τα  προσκείμενα στην κυβέρνηση  μέσα ενημέρωσης.

Η μετοχή της Eurobank διακίνησε 217 εκατ. μετοχών – πολύ περισσότερα από όσα εκτιμούσαν οι διεθνείς οίκοι    οδήγησε την μετοχή απο τα υψηλά 9 μηνών σε πτώση 1,19%  στα 0,749 ευρώ.  

Με πτώση 0,49% η Alpha Bank στα 1,223 ευρώ.  Κέρδη 1,38% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,06 ευρώ. Με  άνοδο 2,36% η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,602 ευρώ καθώς συνεχίζονται οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mario-draghi-pic

Η θητεία του Ντράγκι λήγει τον Οκτώβριο και οι ευρωπαίοι ηγέτες θα επιλέξουν τον διάδοχό του, ενδεχομένως εντός της εβδομάδας - Τις δύσκολες στιγμές που η Ευρωζώνη ήταν έτοιμη να διαλυθεί,  η κεντρική τράπεζα υπό την καθοδήγηση του κ Ντράγκι υπήρξε ο μοναδικός θεσμός που απέτρεψε την καταστροφή, επισημαίνει το δημοσίευμα

hvL

Ασφυκτικός γίνεται ο κλοιός των τραπεζών στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη των ΑΠΕ της ΔΕΗ, εμποδίζοντας την υλοποίηση ενός εναλλακτικού σχεδίου για την διαχείριση της θυγατρικής της.

shopping_ar

Μέχρι σήμερα οι online πωλησεις δεν αποτελούσαν ούτε αποτελούν ακόμα το βασικό κανάλι λιανικής πώλησης τροφίμων, ποτών και άλλων ειδών μπακαλικής ή σούπερ -μάρκετ που προτιμούν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Αλλωστε, είναι μια πραγματικότητα ότι ακόμη και στις πιό προηγμένες τεχνολογικά χώρες η συνήθεια της επίσκεψης στο σούπερ – μάρκετ είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει με τον χρόνο.

family_ar

Ουραγός φαίνεται πως είναι η Ελλάδα σε ότι αφορά τις πολιτικές οι οποίες είναι φιλικές προς την οικογένεια, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της UNICEF. Συγκεκριμένα, από τον κατάλογο των 31 χωρών που συνέταξε η UNICEF με τις χώρες που προσφέρουν πολιτικές φιλικές προς την οικογένεια, η χώρα μας καταλαμβάνει την 30η και προτελευταία θέση.