The Walking Dead: «Ντάριλ» και «Νίγκαν» αποκαλύπτουν το τέλος της σειράς

The Walking Dead: «Ντάριλ» και «Νίγκαν» αποκαλύπτουν το τέλος της σειράς

Σουρεαλιστική θα είναι η προσέγγιση της 11ης σεζόν - Το μυστήριο εντείνεται και η υπόθεση περιπλέκεται - Συγκινημένοι οι πρωταγωνιστές της σειράς μετά από γυρίσματα μιας δεκαετίας

waling-dead-main
Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που ο Ρικ Γκράιμς άνοιξε τις πόρτες του νοσοκομείου, για να ανακαλύψει ότι ο κόσμος είχε κυριευτεί από τους νεκρούς και ότι η ζωή του δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Αλλά τώρα, η πετυχημένη σειρά που προβάλλεται στο Netflix (η 11η σεζον προβάλλεται από το FOX στην Ελλάδα) πλησιάζει στο τέλος μετά από συνταρακτικές εξελίξεις υποθέσεων αγάπης, θανάτου, πολέμου, ειρήνης και φυσικά με πολλά μαχαιρώματα.

Ένα από τα μακροβιότερα μέλη του καστ, ο Νόρμαν Ρίντους, ο οποίος υποδύεται τον αγαπημένο των θαυμαστών «Ντάριλ», αποκάλυψε στο Sky News ότι το τέλος της παράστασης θα είναι κάπως... σουρεαλιστικό.

«Πέρασαν τόσα χρόνια. Κάλυψε ένα τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου, εδώ στην Τζόρτζια, όπου γίνονται τα γυρίσματα ήδη από το 2010. Πηγαίνω στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη μόνο για διακοπές. Δεν ξέρω. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Ξέρω όμως ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο Νόρμαν Ρίντους, γνωστός ως Ντάριλ.

Επισημαίνει ότι «οι σχέσεις στη σειρά είναι εκείνες που κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού. Είτε παραβλέπουν τα ελαττώματα των άλλων είτε τα αντιμετωπίζουν βρίσκοντας άλλα στοιχεία σε αυτούς, που θεωρούν χρήσιμα, και δεν νομίζω πως κάποιος από αυτούς τους χαρακτήρες θα τα είχε καταφέρει μόνος του - φαίνεται το αίσθημα συνεργασίας μεταξύ μας και αυτό είναι που κέρδισε το κοινό», εξήγησε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Sky News.

Ο κακός «Νίγκαν», τον οποίο υποδύεται ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, προστέθηκε στην ομάδα των ηθοποιών στο τέλος της έκτης σεζόν και τώρα λέει πως έχει επικεντρωθεί στα γυρίσματα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσει την δουλειά χωρίς να... κλαίει κάθε μέρα για το τέλος. «Έχει γίνει σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, οποιουδήποτε έχει συμμετάσχει στη σειρά, θα έλεγα», σημειώνει.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί στενοχωριέμαι. Θα είναι δύσκολο. Αλλά προσπαθώ να το απολαύσω. Νομίζω ότι είνα η δουλειά που έχω απολαύσει περισσότερο από κάθε άλλη, πηγαίνω κάθε μέρα και σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία», συνέχισε.

Αλλά ο Νίγκαν τότε, που κυβέρνησε την ομάδα των «Σωτήρων» με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο είχε τυλίξει με συρματόπλεγμα, και που χρησιμοποιούσε για να συνθλίβει τα κεφάλια των αντιπάλων του, μεταξύ των οποίων ήταν και βασικοί πρωταγωνιστές της ομάδα του Ρικ. Ο κακός Νίγκαν πλέον προσπαθεί με ανορθόδοξους τρόπους να ενταχθεί στην ομάδα που καθοδηγεί η Μάγκι.

Ο Μόργκαν είπε: «Τώρα ο Νίγκαν αντιμετωπίζει την Μάγκι. Αυτή η εξέλιξη είναι τόσο διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Είναι τόσο σημαντικό να μπορείς να το κάνεις αυτό, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, με έναν άντρα που σκότωσε τον σύζυγό της και που όλοι γνωρίζουμε ότι τον θέλει νεκρό. Ο λόγος που συμπεριφέρεται σαν τρελή είναι εξαιτίας του, οπότε αυτόματα δημιουργείται μια πολύ περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί "παίζεις"».

Κλείσιμο
Η ιστορία της Μάγκι είναι αυτή που την οδήγησε από το να είναι μέλος μιας στενής οικογένειας από ένα αγρόκτημα της Τζόρτζια, μέχρι να βιώσει την απώλεια των γύρω της και στη συνέχεια να οδηγήσει έναν στρατό στον πόλεμο, και τώρα μάλιστα να ηγηθεί του αγώνα για επιβίωση.

Τι λέει η «Μάγκι» για όλα αυτά: «Υπάρχει τόσο πολύ μυστήριο σε αυτή την ιστορία, και μου αρέσει. Δεν μπορείς να βρεις την πραγματική απάντηση. Νομίζω ότι οι θεατές θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι. Ο τρόπος που έστησαν την πλοκή οι συγγραφείς είναι το βασικό κίνητρο για τους χαρακτήρες, που είναι τόσο εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον, μονίμως χάνουν και κερδίζουν, όπως και την αγάπη από τους ανθρώπους».

Η Μάγκι λέει ότι αρνείται πεισματικά να πέσει σε κατάθλιψη και ότι πηγή της έμπνευσής της αποτελεί η μπλούζα ενός συναδέλφου της που γράφει «Ίσως σήμερα, Σατανά». «Έχω συνειδητοποιήσει ότι φτάνει στο τέλος, αλλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ αυτή τη στιγμή», σημειώνει.

Η 11η σεζόν του «The Walking Dead» ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Disney+ στις 23 Αυγούστου.

Ειδήσεις  σήμερα: 

Κέντρο υποδοχής 1.000 Αφγανών προσφύγων θα λειτουργήσει στην Ισπανία

Πορνό... «γιοκ» στο OnlyFans: Η πλατφόρμα απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο!

Η οικονόμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ τη χτύπησε πάνω σε έναν καβγά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης