Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οικονόμος της ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ τη χτύπησε πάνω σε έναν καβγά!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οικονόμος της ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ τη χτύπησε πάνω σε έναν καβγά!

«Σκουπίδια για ταμπλόιντ» αποκαλεί την καταγγελία ο δικηγόρος της 39χρονης τραγουδίστριας

britney
Μία από τις οικονόμους της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί το ποπ είδωλο ότι τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το NBC News που επικαλείται το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Βεντούρα, η καταγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η Σπίαρς (που αυτό το διάστημα εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη προσπαθώντας να βάλει τέλος στο καθεστώς «κηδεμονίας» που της έχει επιβληθεί δικαστικά από το 2008) ήταν επιθετική μαζί της όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 39χρονη χτύπησε τα χέρια της και της πέταξε κάτω το κινητό που κρατούσε. Αρχικά η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές να έρθουν στο σπίτι, όμως στη συνέχεια πήγε η ίδια στο γραφείο του Σερίφη για να υποβάλλει καταγγελία. Όπως επισημαίνει το NBC, η οικονόμος δεν έχει τραυματιστεί, ενώ οι προσπάθειες των βοηθών του Σερίφη να επικοινωνήσουν με την Σπίαρς έπεσαν στο κενό, με την ίδια να αρνείται να τους μιλήσει.

Τα αποτελέσμα της έρευνας που θα διενεργήσει τις προσεχείς ημέρες το Γραφείο του Σερίφη θα προωθηθούν στον Εισαγγελέα της Κομητείας Βεντούρα και δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη εις βάρος της τραγουδίστριας για βιαιοπραγία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκρατ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της οικονόμου «σκουπίδια για ταμπλόιντ». «Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παραφουσκωμένη υπόθεση πλημμελήματος που αφορά σε μια διαφωνία για ένα κινητό, και δεν περιλαμβάνει κανένα χτύπημα ούτε τραυματισμό. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια καταγγελία. Αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είχε κλείσει κατευθείαν» εξηγεί σε email o δικηγόρος.



Ειδήσεις  σήμερα: 

Απαγωγή Μαρκέλλας: Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη του φερόμενου ως συνεργού της 34χρονης - Ο ρόλος του στην υπόθεση

Αύξηση σχεδόν 30% στις ΜΕΘ το τελευταίο 10ήμερο - Τα νησιά και οι περιοχές που είναι «στο κόκκινο»

Τέλος Αυγούστου τα «κουπόνια» ρευστότητας μέσω της επιστρεπτέας προκαταβολής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης