Walking Dead: Τα γυρίσματα της 10ης σεζόν ολοκληρώθηκαν - Το ανακοίνωσε ο «σκληρός Ντάριλ»

Walking Dead: Τα γυρίσματα της 10ης σεζόν ολοκληρώθηκαν - Το ανακοίνωσε ο «σκληρός Ντάριλ»

Η selfie του «Ντάριλ» και της «Κάρολ» - Η 10η σεζόν υπόσχεται ανατροπές, εκπλήξεις και έντονη δράση

walking_dead
Όταν ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε το Walking Dead, σκεφτήκαμε... «μία από τα ίδια, ζόμπι, ζόμπι, ζόμπι». Φτάσαμε στην 9η σεζόν και περιμένουμε στην Ελλάδα με αγωνία τη 10η. Μία σειρά με... κλασικό σενάριο, τη μόλυνση της ανθρωπότητας από έναν άγνωστο ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, εξελίχθηκε στην πορεία με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορούσες να μην δεις ένα ακόμα επεισόδιο. Ένα επεισόδιο μετά το άλλο και η απόλυτη επιτυχία, με ανατροπές, δράση, αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι είναι γεγονός. Και είναι γεγονός κυριολεκτικά, καθώς τα γυρίσματα της 10ης σεζόν ολοκληρώθηκαν.

Σύντομα, λοιπόν, θα καθίσετε ξανά μπροστά στις οθόνες σας και θα δείτε την παρέα του Έρικ (θα επανέλθει άραγε μετά τη διάσωσή του από τους... άγνωστους με το ελικόπτερο;), να δίνει νέες μάχες για την επιβίωση. Τη «λακωνική ανακοίνωση» -για να δικαιολογήσει και τον χαρακτήρα του στη σειρά- πραγματοποίησε μέσω Instagram ο σκληρός της σειράς, ο Ντάριλ, ή Norman Reedus όπως είναι το όνομά του στην... πραγματική ζωή, ανεβάζοντας μία selfie με την Κάρολ ή Melissa McBride.

View this post on Instagram

Season 10 that’s a wrap ❤️❤️❤️❤️❤️😎

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on



Δέκα χρόνια σειρά δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει το πόσο πετυχημένη ήταν. Η 10η σεζόν, πάντως, δίχως να αποκαλύψουμε το παραμικρό, υπόσχεται πολλές ανατροπές και πάλι και πολύ περισσότερες εκπλήξεις.

The Walking Dead: Season 10 Premiere Exclusive Sneak Peek
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης