«Fame» με την Όλγα Βενέτη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

«Fame» με την Όλγα Βενέτη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Η μοναδική ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη μετά τις sold out βραδιές στη σκηνή του Half Note επιστρέφει στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με μοναδικά τραγούδια από τη δεκαετία του '80

ολγα
Τις δύσκολες μέρες που περνάμε, όλοι έχουμε ανάγκη από μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες από τα παλιά που όλοι αγαπήσαμε, από την αξέχαστη γεμάτη “Fame” δεκαετία του 80. Μια τέτοια βραδιά υπόσχεται η Όλγα Βενέτη με την υπέροχη φωνή που αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει και να μας συγκινήσει με μεγάλες επιτυχίες από τη δεκαετία του 80-και όχι μόνο. Πρόκειται για τραγούδια που μας σφράγισαν, που συνόδευσαν τις καλύτερες στιγμές μας και έμειναν για πάντα στη μνήμη μας και τώρα θα ακουστούν στη σκηνή μιας ξεχωριστής μουσικής σκηνής όπως η “Σφίγγα”.

Μετά από τις τελευταίες sold out συναυλίες της στο Half Note που συνεπήραν το κοινό και ύστερα από απαίτηση των θεατών, ορίζεται νέο ραντεβού για μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση της μοναδικής ερμηνεύτριας, αυτή την Πέμπτη 31 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, στο κέντρο της Αθήνας 21:00.

Είχαμε ήδη δει τη Βενέτη σε μια αξέχαστη εμφάνιση με τον Δάκη, τώρα θα την απολαύσουμε πιο ξεσηκωτική, ανεπανάληπτη και ταυτόχρονα μελωδική όσο ποτέ με κομμάτια που δεν έφυγαν ποτέ από τη μνήμη μας για μια βραδιά που σημαίνει με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό της Άνοιξης. Τώρα μπορεί και η ίδια να καταφθάσει στη σκηνή ευτυχισμένη μέσα στο όνειρο της σε έναν από τους πιο φιλόξενους χώρους της Αθήνας.

OLGA_BENETH


Κλείσιμο
Τραγούδια, που με τη φωνή της Όλγας Βενέτη, αποκτούν σύγχρονη διάσταση. Και είναι γνωστό ότι όπου εμφανίζεται η Βενέτη-από το Half Note, το Μέγαρο Μουσικής έως τον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” αλλά και το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα στην αγαπημένη της Πάρο η φωνή της μεταμορφώνει τα τραγούδια και τα κάνει να ακούγονται με τρόπο μοναδικό.

Όπως έλεγε η ίδια σε προηγούμενη της συνέντευξη στο 'Πρώτο Θέμα': “Ναι, είμαι ερμηνεύτρια. Βάζουμε κατά καιρούς ταμπέλες χωρίς νόημα-δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε γεμίσει από Πρόεδρους, καλλιτέχνες κλπ αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Δεν φλέγονται όλοι εξίσου για το Κάλλος. Προσωπικά μιλώντας αυτό που κάνω είναι ερμηνεύω ότι μπορεί να κινητοποιήσει την ψυχή και την καρδιά μου ώστε να το περάσω και σε σένα που το ακούς. Δεν ξέρω να τραγουδάω αλλιώς. Όσο έχω ανοιχτά τα μάτια μου και μπορώ θα υπηρετώ αυτό που κάνω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου”.

Μαζί της εμφανίζονται οι Μάριος Καραμπότης στο πιάνο, Διονύσης Αγαλιανός στην τρομπέτα, Πέτρος Σπιθουράκης στην κιθάρα, Μάρκος Δημόπουλος στο μπάσο και Παναγιώτης Κολιαβασίλης στα ντραμς.

Στη Μουσική Σκηνή 'Σφίγγα'
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 21:00.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης