Όταν ο «παλιός» Mick Jagger συναντήθηκε με τον «νέο και ωραίο» Damiano David

Όταν ο «παλιός» Mick Jagger συναντήθηκε με τον «νέο και ωραίο» Damiano David

Οι θρυλικοί Rolling Stones επέλεξαν τους Ιταλούς Maneskin για να ανοίξουν την συναυλία τους στο Λας Βέγκας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Jagger_-_Damiano
Όταν πριν λίγους μήνες τα μέλη της ιταλικής ροκ μπάντας των  Maneskin  προετοιμάζονταν για την συμμετοχή τους στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ήταν αδύνατο να φανταστούν πως πολύ σύντομα θα βρίσκονταν στην ίδια σκηνή με τους θρυλικούς Rolling Stones. Η ζωή όμως και η τύχη τα έφεραν έτσι ώστε ο παλιός Mick Jagger  και ο νέος και ωραίος Damiano David  όχι απλώς να συναντηθούν αλλά και παίξουν στην ίδια συναυλία, στο Λας Βέγκας, ενώπιον δεκάδων χιλιάδων θεατών.
Jagger_-_Maneskin_1
Ο Μικ Τζάγκερ με τους Ιταλούς Maneskin στα παρασκήνια της συναυλίας τους στο Λας Βέγκας
Η δυναμική εμφάνιση των Maneskin στην Eurovision, με την οποία απέσπασαν την πρώτη θέση, και ιδιαιτέρως το ακαλλιέργητο μεν γνήσιο δε star quality που βγάζει  ο τραγουδιστής τους, έκανε πολλούς να μιλούν για ένα γκρουπ που διαθέτει χαρακτηριστικά παλιών καλών ροκ συγκροτημάτων. Την αυθεντική τους στόφα φαίνεται πως διέκριναν και οι «Γερόλυκοι» οι οποίοι τους κάλεσαν να ανοίξουν την μεγάλη συναυλία που έδωσαν προχθές το βράδυ στο Λας Βέγκας και εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε πως πολύ σωστά έπραξαν.

Måneskin - Mix Live Las Vegas (Rolling Stones Opening 06/11/21)


«Καλησπέρα Λας Βέγκας! Είναι τιμή για μάς που βρισκόμαστε εδώ και που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε4 στη σκηνή με την σπουδαιότερη μπάντα όλων των εποχών» αναφώνησε ο Damiano, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Αμέσως μετά παρουσίασε με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ – όλοι ντυμένοι με κοστούμια που παρέπεμπαν στην αμερικανική σημαία – το «Zitti e Buoni» και άλλα κομμάτια από την δισκογραφία τους μεταξύ των οποίων και το ξεσηκωτικό  «I Wanna Be Your Slave» ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Οι Maneskin στο Las Vegas


Όταν ήρθε η στιγμή να παραδώσουν τη σκυτάλη στους ακούραστους Rolling Stones, o Μικ Τζάγκερ τους είπε χαμογελώντας: «Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά!» ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο μεγάλο όνειρο των Ιταλών που δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το κόσμο.


Ειδήσεις σήμερα

Χαλάει ο καιρός - Ομίχλες και βροχές από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Πρώτη σύλληψη στο Μεξικό για κατασκοπεία σε βάρος δημοσιογράφου χάρη στο ισραηλινό λογισμικό Pegasus

Βελτιωμένη η επιδημιολογική εικόνα στη Βραζιλία ενώ προχωρούν οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης