Καιρός: Ομίχλες και βροχές από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Καιρός: Ομίχλες και βροχές από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης -  Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

5420120
Τελειώνουν οι «καλοκαιρινές» ημέρες του Νοεμβρίου, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει σημαντική πτώση από αύριο Τετάρτη.

Σήμερα στα πελάγη και κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις ενώ ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 9 έως 23, στη Στερεά από 8 έως 22, στην Πελοπόννησο από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 24, στις Κυκλάδες από 9 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 και προς το βράδυ 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfkg5k1rzwip-st)


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Κλείσιμο
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα βαθμιαία οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στην κεντρική Μακεδονία σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειριο να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια. Από το βράδυ οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 και στην Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς, στα βόρεια 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, στα νότια 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από το βράδυ οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfkg9o1unpsx-st)


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-11-2021
Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία,στις
Σποράδες, στην Εύβοια και βαθμιαία στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 19, στα δυτικά τους 22 και στο νότιο Αιγαίο τους 24 βαθμούς Κελσίου.

tet1
tet2
tet3



Ειδήσεις σήμερα

Άγριο κράξιμο με βίντεο από Νιρβάνα και Linkin Park στον ράπερ Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στο Astroworld

GNTM: Τα μοντέλα.... δάμασαν τον ταύρο εκτός του Αιμιλιανού που αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Η αποθέωση του Μπάιντεν στον Γιάννη - «Έβαλες 50 πόντους στο Game 6»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης