Κορωνοϊός: Οι θάνατοι στη Βρετανία μπορεί να φτάσουν τις 20.000, λέει επιστήμονας
Ο Νιλ Φέργκιουσον συνεργάζεται με τη βρετανική κυβέρνηση
Οι θάνατοι στη Βρετανίααπό τον νέο κορωνοϊόθα μπορούσαν να φθάσουν μεταξύ 7.000-20.000 δεδομένων των μέτρων που εφαρμόζονται με στόχο την επιβράδυνση των ρυθμών διασποράς του ιού, δήλωσε σήμερα ο Νιλ Φέργκιουσον, καθηγητής στο Imperial College του Λονδίνου, που έχει βοηθήσει την κυβέρνηση στη διαμόρφωση του σχεδίου εναντίον της πανδημίας.
"Είχαμε μια εκθετικά αυξητική καμπύλη κρουσμάτων, την οποία κάποια στιγμή διακόψαμε" είπε ο επιδημιολόγος στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.
"Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε πόσο πολλοί άνθρωποι έχουν προσβληθεί, αυτό θα συμβεί με τα τεστ αντισωμάτων επομένως κάνουμε στατιστικές εκτιμήσεις και οι εκτιμήσεις αυτές ενέχουν κάποιο βαθμό αβεβαιότητας.
Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να κυμαίνονται μεταξύ 7000 έως λίγο παραπάνω από 20.000".
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.