Πάνω από 400 κρούσματα κορωνοϊού έχουν καταγραφεί στο Ισραήλ, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν κλείσει όλοι οι χώροι αναψυχής, τα σχολεία και τα πανεπιστήμα
Ακόμη μια χώρα, το Ισραήλ κλείνει τα σύνορά του σε όλους τους ξένους, με εξαίρεση όσους διαμένουν εκεί, στη μάχη εναντίον της επιδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Έως σήμερα, 433 κρούσματα έχουν καταγραφεί στο Ισραήλ, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν κλείσει όλοι οι χώροι αναψυχής, τα σχολεία και τα πανεπιστήμαι. Επιπλέον, έχουν απαγορευτεί οι «μη αναγκαίες» μετακινήσεις.
«Έπειτα από συστάσεις του υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε ότι, από αύριο, οι ξένοι που δεν είναι ούτε υπήκοοι του Ισραήλ ούτε κάτοικοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται» στη χώρα, αναφέρει το υπουργείο σε ένα δελτίο τύπου.
Έως σήμερα, επιτρεπόταν η είσοδος στο Ισραήλ στους ξένους, που αποδείκνυαν ότι είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.