Washington Post: Η καριέρα στη Σίλικον Βάλεϊ απαιτεί μπότοξ ακόμα και για τους άντρες

Washington Post: Η καριέρα στη Σίλικον Βάλεϊ απαιτεί μπότοξ ακόμα και για τους άντρες

Στη «γη της υψηλής τεχνολογίας», το έδαφος δεν είναι εχθρικό μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τα σημάδια του χρόνου, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα

Η Κρήτη μπορεί να γίνει μία νέα Silicon Valley, λέει στέλεχος της Google
Για να κάνεις καριέρα στη Σίλικον Βάλεϊ, πρέπει να είσαι αψεγάδιαστος. Ακόμη κι αν είσαι άνδρας, δεν πρέπει να έχεις ρυτίδες, προγούλι και σακούλες στα μάτια.

Πολλοί άνδρες καταφεύγουν στο πλαστικό χειρουργό για να ανανεώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση προκειμένου να αναρριχηθούν επαγγελματικά: να κάνουν μπότοξ όπως και άλλες επεμβάσεις αισθητικής.

Στη «γη της υψηλής τεχνολογίας», το έδαφος δεν είναι εχθρικό μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τα σημάδια του χρόνου, γράφει δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Washington Post».

Οι άνδρες επιλέγουν το νυστέρι σε μια προσπάθεια να φαίνονται νεότεροι, ώστε να μην πέφτουν θύματα διακρίσεων λόγω της ηλικίας τους, εξηγεί το δημοσίευμα.

Οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου που εργάζονται στη Σίλικον Βάλεϊ ανησυχούν ιδιαίτερα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Όσοι έχουν σακούλες στα μάτια και ότι άλλο τους προσθέτει χρόνια, δεν διστάζουν να χτυπήσουν την πόρτα των πλαστικών.

Γι' αυτό και πολλοί μεσήλικες που συμμετέχουν σε καθημερινές συσκέψεις των εταιριών τους, δείχνουν ακούραστοι με «φρέσκο» πρόσωπο και ανανεωμένη διάθεση. Κι όχι γιατί έχουν κοιμηθεί ατελείωτες ώρες, αλλά γιατί απευθύνθηκαν σε ειδικούς για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη, επισκέπτονται πλαστικούς για να παραμένουν ενεργοί επαγγελματικά.

Η καινοτομία των «golden boys» της Σίλικον Βάλεϊ αντανακλάται στην όψη τους. Ένα κουρασμένο πρόσωπο δείχνει έλλειψη δημιουργικότητας, πιθανόν και αυτοπεποίθησης, όπως διευκρινίζει το επίμαχο δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης