Γαλλία: Έναν μεγάλο έρωτα ζει η Βαλερί Τριερβελέρ

Γαλλία: Έναν μεγάλο έρωτα ζει η Βαλερί Τριερβελέρ

Ο άνδρας που έχει ξετρελάνει την πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας - ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ - είναι γαλανομάτης, δίμετρος και πρώην παίχτης του ράγκμπι

trierveler_gallia
Φουλ ερωτευμένη είναι η Βαλερί Τριερβελέρ, το πρώην «ροντβάιλερ των Ηλυσίων».

Ο άνδρας που έχει ξετρελάνει την πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας- ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ- είναι γαλανομάτης, δίμετρος και πρώην παίχτης του ράγκμπι. Επιπλέον, έχει καριέρα στα τηλεοπτικά πλατό ως παρουσιαστής και οι γονείς του είναι από τη Μαρτινίκη, όπως γράφει το γαλλικό περιοδικό «Closer».

Ο λόγος για τον 46χρονο Ρομάν Μαγκελάν, ο οποίος ποζάρει χαμογελαστός στο φακό με τη Βαλερί να τον κοιτά στα μάτια...

Πέντε χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Ολάντ- μαθαίνοντας από τα γαλλικά ΜΜΕ την παράλληλη σχέση του αγαπημένου της με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ- η Βαλερί απολαμβάνει την αγκαλιά του Ρομάν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο σε μία εκδήλωση, όπως η ίδια εξηγεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle». Η 54χρονη Βαλερί, πρώην ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, παραδέχεται ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον κατά οκτώ χρόνια μικρότερο της Ρομάν:

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε μία εκδήλωση. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ήπιαμε έναν καφέ, του έδωσα το βιβλίο μου, με τίτλο:«Το μυστικό της Αντέλ», που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Ο Ρομάν είναι οκτώ χρόνια μικρότερος από μένα και εκείνη την εποχή δυσκολευόμουν να εμπιστευτώ κάποιον...«Επιπλέον, τότε δεν ήταν ελεύθερος και δεν ήθελα να κάνω κάτι που μου είχαν κάνει . Έτσι πήραμε και οι δύο το χρόνο μας...», λέει η Βαλερί και προσθέτει: «Από τότε που βγαίνω με τον Ρομάν, έχω έρθω πιο κοντά στους γιους μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης