Βίντεο: Ο Τραμπ αποκηρύσσει από... αέρος τον σοσιαλισμό!

Βίντεο: Ο Τραμπ αποκηρύσσει από... αέρος τον σοσιαλισμό!

Με μπάνερ που ανεμίζει πάνω από τον εναέριο χώρο του Χιούστον κατά το τρίτο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών - Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση ο Τραμπ

trump5
Ορισμένοι θα έλεγαν ότι πρωτοτύπησε, άλλοι όμως, παρακολουθώντας την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, θα υποστήριζαν ότι κινείται για μια ακόμη φορά στο γνωστό αιχμηρό και εμπρηστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει των αμερικανικών εκλογών του 2020 και ύστερα από μια ταραχώδη προεδρική θητεία η οποία σημαδεύτηκε από ροζ σκάνδαλα, διπλωματικές αναταράξεις και πολλές αποχωρήσεις, δίνει έμφαση στις αξίες και τα συνθήματα με τα οποία πρωτοεξελέγη.

Σε μια νέα επιχείρηση «γοητείας», η ομάδα που οργανώνει την προεκλογική εκστρατεία του είχε την ιδέα να ανεβάσει βίντεο στο Twitter όπου φαίνεται μπάνερ να αιωρείται. Το γεμάτο υπονούμενα, για την πολιτική των Δημοκρατικών, μπάνερ κοσμούν τα εξής λόγια: «Ο σοσιαλισμός θα σκοτώσει την οικονομία του Χιούστον. Ψηφίστε Τραμπ το 2020».

Το συγκεκριμένο μπάνερ ανέμιζε πάνω  από τον εναέριο χώρο του Τέξας στη διάρκεια του τρίτου ντιμπέιτ των Δημοκρατικών.



Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να δει κανείς πώς σχολιάσε ο Τραμπ το δεύτερο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών που διεξήχθη στη Φλόριντα: «Μήπως θα έπρεπε να ενδιαφερθούν πρώτα για τα δικαιώματα των Αμερικάνων; Κάπου εκεί τελειώνει η μάχη!», είχε γράψει στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζό Μπάιντεν, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης