ΙΑΤΑ για τη συντριβή του Boeing 737 MAX 8 της Ethiopian: Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα

ΙΑΤΑ για τη συντριβή του Boeing 737 MAX 8 της Ethiopian: Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα

Χρειάζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας για τη συντριβή πριν εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα, ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών

boeing-ekso
Ο Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), δήλωσε σήμερα ότι χρειάζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργείται για την πολύνεκρη συντριβή ενός αεροσκάφους Boeing 737 MAX 8 της Ethiopian Airlines την Κυριακή πριν να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα για το δυστύχημα ή το αεροσκάφος.

«Η πιο σοβαρή και σθεναρή στάση είναι να ελέγχεις και να επαληθεύεις και να διαπιστώνεις τα γεγονότα», τόνισε ο Ντε Ζινιάκ σε δημοσιογράφους στο περιθώριο μιας συνόδου του κλάδου στη Σιγκαπούρη. «Ως προς αυτό το ζήτημα, η πάγια θέση μας είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας πριν να εξαγάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα».

Ο Γενικός Διευθυντής της IATA πρόσθεσε ότι κατέγραψε τις αποφάσεις των κυβερνήσεων της Κίνας, της Ινδονησίας και της Σιγκαπούρης να καθηλώσουν τα αεροσκάφη του τύπου στο έδαφος μετά το δυστύχημα της Ethiopian Airlines.

Η IATA εκπροσωπεί περίπου 260 αερομεταφορείς παγκοσμίως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης