Βρετανός μεγιστάνας και σερ «ταχταρίζει» στα γόνατά του μια υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»!

Βρετανός μεγιστάνας και σερ «ταχταρίζει» στα γόνατά του μια υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»!

Νέοι μπελάδες για τον Σερ Φίλιπ Γκριν, που κατηγορήθηκε πέρυσι για πράξεις βιαιότητας και ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος υπαλλήλων του

megistanas
Σε νέους μπελάδες βρίσκεται ο Σερ Φίλιπ Γκριν, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος του ομίλου Arcadia Group (στον οποίοι ανήκουν πολλές επικερδείς αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα Topshop και τα Miss Selfridge) μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τον δείχνει να «ταχταρίζει» στα γόνατά του μια υπάλληλό του και να την... γαργαλάει.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Sun δείχνει τον 66χρονο μεγιστάνα να αποκαλεί την γυναίκα υπάλληλό του «ατακτούλα» και να της λέει: «Δεν το περίμενες ότι θα στεκόσουν τόσο τυχερή, έτσι;».

Καθισμένος στον καναπέ, κρατώντας ένα μπουκάλι σαμπάνια, ο Σερ Φίλιπ Γκριν φαίνεται να γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται, και παρ' όλα αυτά επιδεικνύει αυτήν την άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή το αποχαιρετιστήριο πάρτι μιας υπαλλήλου.

Στο κλιπ ο Βρετανός «σερ» (που διατηρεί τον τίτλο του παρά τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και βίαιη συμπεριφορά, εις βάρος εργαζομένων του) τραβάει την γυναίκα προς το μέρος του και την βάζει να καθίσει στα γόνατά του με το κεφάλι της στον ώμο του.

«Φρόνιμα ατακτούλα, δεν ξέρεις τι πρόκειται να πω στη συνέχεια», ακούγεται να λέει ο Γκριν, ανακατεύοντας τρυφερά τα μαλλιά της υπαλλήλου του. Αφού φιλάει τη γυναίκα, που συνεχίζει να κάθεται στα γόνατά του, λέει «Η ατακτούλα από εδώ θα με φροντίζει τώρα που θα φύγεις».

Σε αυτό το σημείο η γυναίκα πάει να σηκωθεί από την αγκαλιά του Γκριν και εκείνος της κάνει νόημα να καθίσει ξανά δίπλα του. Τραβώντας την κοντά του, συμπληρώνει «Τι τυχερός που είμαι».


Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από το επίμαχο βίντεοΔείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από το επίμαχο βίντεο



Το βίντεο αποτελεί για πολλούς επιβεβαίωση ότι οι καταγγελίες που διατυπώθηκαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς εις βάρος του Γκριν είναι πέρα για πέρα αληθινές. 

Ο δισεκατομμυριούχος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Telegraph τον περασμένο Οκτώβρη, ώστε η εφημερίδα να μη δημοσιεύσει τις καταγγελίες που διατύπωναν για το πρόσωπό του πρώην εργαζόμενοί του. 

Ειδικότερα, οι καταγγελίες ανέφεραν ότι ο μεγιστάνας είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα σε μια γυναίκα υπάλληλο και την είχε σύρει αρκετά μέτρα, αλλά και ότι είχε κάνει κομμάτια το κινητό ενός άλλου εργαζόμενου. 

Η κόρη του μεγιστάνα, Κλόι Γκριν, με τον σέξι πρώην κρατούμενο και νυν μοντέλο, Τζέρεμι Μικς
Κλείσιμο
chloe-meeks


Υπήρξαν επίσης καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, που περιλάμβανε ανάρμοστες χειρονομίες σε γυναίκες υπαλλήλους.

Ο Σερ Φίλιπ Γκριν αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των εργαζομένων του (πολλοί από τους οποίους είχαν εισπράξει μεγάλα ποσά από τον ίδιο για να μην καταφύγουν στον νόμο). Ωστόσο, τον περασμένο μήνα ο βουλευτής του Εργατικού κόμματος Ίαν Λέιβερι ζήτησε να γίνει έρευνα και να αφαιρεθεί ο τίτλος του «σερ» από τον Γκριν, εάν διαπιστωθεί ότι οι καταγγελίες ευσταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερ Φίλιπ Γκριν είναι ο πατέρας της Κλόι Γκριν, που έγινε διάσημη λόγω του δεσμού της με τον «πιο γοητευτικό κρατούμενο του κόσμου», τον Τζέρεμι Μικς. Το αγαπημένο ζευγάρι των ταμπλόιντς απέκτησε μάλιστα και ένα παιδί μαζί, το 2018.


Δείτε βίντεο: Βρετανός μεγιστάνας «ταχταρίζει» μια υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»!
Βρετανός μεγιστάνας «ταχταρίζει» μια υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης