Στη μέση σφοδρής χιονοθύελλας βρέθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ από το Νταβός στη γειτονική χώρα, με συνέπεια να αποφασιστεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας ή της Κωνσταντινούπολης για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με το τελευταίο στίγμα, το αεροσκάφος είχε χαράξει γραμμή για το αεροδρόμιο της Σόφιας, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει κύκλους πάνω από τα Σκόπια, τα οποία πλήττει η κακοκαιρία.
Πηγές από τα Σκόπια, επιβεβαίωσαν ότι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Σόφιας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;