Επίθεση στο Στρασβούργο: Κατέληξε άλλος ένας τραυματίας – Τρεις νεκροί και 13 τραυματίες

Επίθεση στο Στρασβούργο: Κατέληξε άλλος ένας τραυματίας – Τρεις νεκροί και 13 τραυματίες

Ένας τραυματίας από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου κατέληξε – Από τους 13 τρυματίες, οι πέντε είναι σοβαρά και ο ένας είναι εγκεφαλικά νεκρός 

20443655
Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, την Τρίτη το βράδυ, καθώς ένας από τους σοβαρά τραυματίες εξέπνευσε.

Σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών είναι τρεις και των τραυματιών 13. Εξ αυτών, οι πέντε νοσηλεύονται σοβαρά, ενώ ο ένας από αυτούς θεωρείται εγκαφαλικά νεκρός.

«Ο απολογισμός, πάντα προσωρινός, είναι πλέον τρεις νεκροί, πέντε σοβαρά τραυματισμένοι και οκτώ ελαφρά», ανέφερε η νομαρχία του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της.΄Ενας από τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους από την επίθεση είναι εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 29χρονου φερόμενου ως δράστη, Σερίφ Σεκάτ, που αν και τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς και τις δυνάμεις του στρατού, κατάφερε να διαφύγει.

Πάνω από 700 αστυνομικοί στη Γαλλία προσπαθούν να τον εντοπίσουν, ενώ η κυβέρνηση ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο τον τρομοκρατικό συναγερμό.

Παράλληλα, εξονυχιστικοί έλεγχοι διεξάγονται στα σύνορα με τη Γερμανία και την Ελβετία,ενώ εκατοντάδες στρατιώτες πλέον έχουν επιφορτιστεί να διασφαλίσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές σε όλη τη Γαλλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης