Χονγκ Κονγκ: Ισόβια για τον αναισθησιολόγο που σκότωσε γυναίκα και κόρη με μπάλα γιόγκα

Χονγκ Κονγκ: Ισόβια για τον αναισθησιολόγο που σκότωσε γυναίκα και κόρη με μπάλα γιόγκα

Ο αναισθησιολόγος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του και της 16χρονης κόρης του, βάζοντας μονοξείδιο του άνθρακα σε μπάλα γιόγκα – Άφησε την μπάλα στο αυτοκίνητο και τις σκότωσε 

yoga_ball1
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλαν οι δικαστικές αρχές στον αναισθησιολόγο που σκότωσε τη γυναίκα του και την 16χρονη κόρη του με μια μπάλα γιόγκα, την οποία γέμισε με μονοξείδιο του άνθρακα.

Αρνείται ότι ήθελε τον θάνατό τους

Το περιστατικό έγινε το 2015 στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τους δικαστές, ο Khaw Kim-sun, με καταγωγή από τη Μαλαισία, άφησε την μπάλα στο πάτωμα του αυτοκινήτου για να διαρρεύσει το μονοξείδιο του άνθρακα και προκάλεσε το θάνατό τους.

Ο αναισθησιολόγος αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε στην αστυνομία ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει την μπάλα γιόγκα για να ξεφορτωθεί τους αρουραίους στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το BBC, μετά από σχεδόν επτά ώρες συζήτησης, το σώμα των ενόρκων, αποτελούμενο από πέντε άνδρες και τέσσερις γυναίκες κατέληξαν σε ετυμηγορία.

Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

Η νεκροψία έδειξε ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν από δηλητηρίαση, που προήλθε από μονοξείδιο του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε μία μπάλα της γιόγκα που είχε ξεφουσκώσει στο πίσω μέρος του κίτρινου Mini Cooper, στο οποίο ανακαλύφθηκαν τα πτώματα.

Ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του γιατί είχε εξωσυζυγική σχέση

Οι εισαγγελείς είπαν στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ ότι ο Khaw σκόπευε να σκοτώσει τη γυναίκα του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση και δεν του έδινε διαζύγιο, αναφέρει η κινεζική εφημερίδα Morning Post. Ωστόσο, θεώρησαν απίθανο να ήθελε να σκοτώσει την κόρη του, καθώς φέρεται ότι είπε στη μικρότερη κόρη του να μείνει στο σπίτι για να τελειώσει το διάβασμά της.

Μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν τον αναισθησιολόγο, που είναι συνεργάτης καθηγητής στο Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ να γεμίζει δύο μπάλες με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο ίδιος είπε σε συναδέλφους του ότι ήθελε να σκοτώσει λαγούς με το αέριο, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι ήθελε να ξεφορτωθεί αρουραίους στο σπίτι του.

Την ώρα που το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του, ο Khaw κούνησε το κεφάλι του και ένα από τα τρία παιδιά του ξέσπασε σε κλάματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης