Ιταλία: 184 μετανάστες από την Τυνησία έφτασαν στην Λαμπεντούζα

migrants-boat

Ο Σαλβίνι έχει δηλώσει ότι μέχρι το τέλος του μηνός θα μεταβεί στην Τυνησία για να συζητήσει με την κυβέρνηση το θέμα των αυξανόμενων αναχωρήσεων μεταναστών

Εκατόν ογδόντα τέσσερις μετανάστες προερχόμενοι από την Τυνησία, οι οποίοι ταξίδεψαν με επτά μικρές βάρκες, έφτασαν στο ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ρώμης, οι επτά πέρασαν από τα χωρικά ύδατα της Μάλτας, αλλά συνέχισαν το ταξίδι τους προς την Ιταλία.

Πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι για μια ακόμη φορά, η Μάλτα δεν επωμίζεται το βάρος που της αναλογεί για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έχει δηλώσει ότι μέχρι το τέλος του μηνός θα μεταβεί στην Τυνησία για να συζητήσει με την κυβέρνηση το θέμα των αυξανόμενων αναχωρήσεων μεταναστών από την χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

AΠΛΟΣ

O Σαλβίνι καλά κάνει και έτσι πρέπει να κάνει. Ο δικός μας υπουργός εσωτερικών τι παριστάνει. Ως πότε θα παραλαμβάνει καραβιές μεταναστών ανεξέλεγκτα και θα καταστρέφονται τα νησιά μας, και οι κοινωνίες των πόλεων που συγκεντρώνονται οι λαθρομετανάστες. Η Ευρώπη ναι μεν καταδικάζει τον Ορμπαν, από την άλλη έχει κλειστές τις πόρτες για να δεχθεί τα ισλαμικά πλήθη. Εμείς ΣΟΡΟΣ και ξερό ψωμί..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης