Φωτογραφίες: Ο Τριντό παρελαύνει για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ

Φωτογραφίες: Ο Τριντό παρελαύνει για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ

Δεν αρκεί η ανοχή, πρέπει να αγκαλιάσουμε την διαφορετικότητα, δήλωσε ο Καναδός πρωθυπουργός

pride-trudeau
Ο Καναδός πρωθυπουργός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της χώρας του (που περιλαμβάνει λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς, τρανς, κουήρ και ίντερσεξ άτομα) συμμετέχοντας στο 40ο ετήσιo Pride Parade του Βανκούβερ, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην παρέλαση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στην πόλη, και αποτελεί την αποκορύφωση ενός προγράμματος εκδηλώσεων που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.

pride-trudeau-2


Ο Τζάστιν Τριντό είχε παρελάσει ξανά στο Gay Pride της πόλης το 2016, ωστόσο η απουσία του είχε γίνει αισθητή την περασμένη χρονιά.

Θέλοντας να αποζημιώσει τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της πόλης, έσπευσε να φτάσει στο σημείο της παρέλασης αρκετές ώρες νωρίτερα πριν ξεκινήσει, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τον κόσμο.

Κλείσιμο
pride-trudeau


Μιλώντας στον Τύπο, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε την Κυριακή ότι, παρότι υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που χρειάζονται περισσότερη ανοχή απέναντι στην διαφορετικότητα, ο Καναδάς πρέπει να υπερβεί την ανοχή και να αγκαλιάσει με αγάπη τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης