ΗΠΑ: Στα περίπτερα η εφημερίδα «Capital Gazette» την επομένη της δολοφονικής επίθεσης

ΗΠΑ: Στα περίπτερα η εφημερίδα «Capital Gazette» την επομένη της δολοφονικής επίθεσης

Με τίτλο «Πέντε νεκροί στην Capital Gazette» και τις φωτογραφίες των θυμάτων το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας - «Θα την εκδώσουμε την καταραμένη την εφημερίδα» έγραψαν οι εργαζόμενοι

capital_gazzete
Λίγες ώρες αφότου βάφτηκε με αίμα,η αμερικανική εφημερίδα «Capital Gazette», κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

Υπό τον τίτλο: «Πέντε νεκροί στην Capital Gazette» και με τις φωτογραφίες των θυμάτων κυκλοφορεί η εφημερίδα μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της στην Ανάπολις του Μέριλαντ, όπου σκοτώθηκαν πέντε εργαζόμενοι.

«Θα εκδώσουμε την καταραμένη εφημερίδα», έγραψαν οι εργαζόμενοι στον λογαριασμό της εφημερίδας στο Twitter αναρτώντας το πρωτοσέλιδό της.

«Ήταν μία στοχευμένη επίθεση εναντίον της Capital Gazette», είπε από την πλευρά του ο Μπιλ Κραμπ, αξιωματικός της αστυνομίας στην Ανάπολις, προσθέτοντας πως η εφημερίδα είχε δεχθεί απειλές μέσω των social media.

Ο δημοσιογράφος Φιλ Ντέιβις δήλωσε στην εφημερίδα «The Baltimore Sun»-, που ανήκει στον ίδιο όμιλο ΜΜΕ με αυτόν που ανήκει η εφημερίδα Capital Gazette - ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν κρυφτεί κάτω από τα γραφεία τους.

«Ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη μέσα στα γραφεία της εφημερίδας. Είναι μια κατάσταση που θα ήταν δύσκολο να την περιγράψει κανείς. Είμαι αστυνομικός ρεπόρτερ. Γράφω γι' αυτά τα πράγματα, για πυροβολισμούς και για θάνατο,όλη την ώρα. Αλλά είναι ιδιαίτερα τραυματικό να νιώθεις όταν κρύβεσαι κάτω από το γραφείο σου ότι δεν ξέρεις μέχρι πότε θα μείνεις εκεί και να νιώθεις αβοήθητος».


capital_gazzete_mesa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης