Ο Τζιμ Κάρεϊ επικρίνει τον Τραμπ με «όπλο» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Τζιμ Κάρεϊ επικρίνει τον Τραμπ με «όπλο» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Η Αμερική έχει ακόμη λίγη μαγεία. Κρίμα που θα πρέπει να κολυμπήσεις μέσα σε τόσα πολιτιστικά απόβλητα για να τη βρεις» έγραψε στη λεζάντα με αφορμή τα όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ στην εκπομπή 60 minutes

carrey_jim
Στη ζωγραφική έχει επιδοθεί τελευταία ο διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, επιδεικνύοντας μάλιστα εντυπωσιακό ταλέντο και σε αυτόν τον καλλιτεχνικό τομέα.

Ο ηθοποιός έχει μετατρέψει το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σε... γκαλερί, ενώ "Μούσα" του δεν είναι άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο τρέφει ιδιαίτερη... "συμπάθεια", όπως φαίνεται από τα τολμηρά σκίτσα του.

Ο Τζιμ Κάρεϊ φτιάχνει μάλιστα τόσο επιτυχημένα σκίτσα ώστε διάσημοι αθλητές από όλη την Αμερική θέλουν να περάσουν από το στούντιό του και να ρίξουν μια ματιά στις δημιουργίες του.

Το πιο αξιοπερίεργο βέβαια δεν είναι το πόσο επιτυχημένα είναι τα πολιτικά του σκίτσα με ιδιαίτερη αδυναμία στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά το ότι με ένα του τουίτ αποκάλυψε ότι μέρος της έμπνευσής του είναι και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο!

«Παρακολούθησε κανείς τα 60 λεπτά; Εξαιρετικό αφιέρωμα για ένα φτωχό παιδί από την Ελλάδα, που λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο και κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Η Αμερική έχει ακόμη λίγη μαγεία. Κρίμα που θα πρέπει να κολυμπήσεις μέσα σε τόσα πολιτιστικά απόβλητα για να τη βρεις», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα το σκίτσο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει μπάνιο μέσα σε απόβλητα.

Κλείσιμο


Ακολουθούν και τα υπόλοιπα σκίτσα του με θέμα τον Αμερικανό Πρόεδρο, στα οποία μεταξύ άλλων τον έχει ζωγραφίσει μπροστά από μια κούπα παγωτό να «τσιμπάει» τις θηλές του ή στην κρεβατοκάμαρα να κάνει... σεξ με την ξανθιά πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ, που απασχόλησε πρόσφατα τα Μέσα Ενημέρωσης.

jim2
jim3
jim4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης