Τουρκία: Συνελήφθη ξάδερφος του Φετουλάχ Γκιουλέν

Τουρκία: Συνελήφθη ξάδερφος του Φετουλάχ Γκιουλέν

Στον Κεμαλετίν Γκιουλέν απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, έως ότου κριθεί η υπόθεσή του

Στην οικογένεια του Φετουλάχ Γκιουλέν στρέφονται τα μέτρα της τουρκικής κυβέρνησης προκειμένου να πιέσουν το μουσουλμάνο κληρικό και να τον αναγκάσουν να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές, ως κατηγορούμενος για την οργάνωση και το συντονισμό του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ξαδέρφου του Φετουλάχ Γκιουλέν, με την κατηγορία της εμπλοκής του στα γεγονότα της περιόδου εκείνης.

Ο Κεμαλετίν Γκιουλέν οδηγήθηκε στο εισαγγελέα και στον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν να του απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα, έως ότου κριθεί η υπόθεσή του.

Ο ξάδερφος του Γκιουλέν συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ITmiJ0y4

«Με ξυπνάει κάθε πρωί νιαουρίζοντας μέχρι θανάτου, διότι θέλει να βγει έξω - Oταν του ανοίγω την πόρτα, εκείνος κάθεται στη μέση, αναποφάσιστος» είπε η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων εξηγώντας την στάση της Βρετανίας - Λίγες ώρες αργότερα παραδέχθηκε όμως ότι δεν έχει γάτο!