Καρέ καρέ η εκστατική αντίδραση του Έλον Μασκ κατά την εκτόξευση του Falcon Heavy

Καρέ καρέ η εκστατική αντίδραση του Έλον Μασκ κατά την εκτόξευση του Falcon Heavy

Πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί βλέποντας ότι το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα

Καρέ καρέ η εκστατική αντίδραση του Έλον Μασκ κατά την εκτόξευση του Falcon Heavy
Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την εκτόξευση του πυραύλου Falcon Heavy την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, ανάμεσα στα εκατομμύρια μάτια όσων παρακολούθησαν το κοσμοϊστορικό γεγονός, υπήρχαν δύο στα οποία διαγραφόταν πολύ πιο έντονη η αγωνία: Ήταν τα μάτια του δημιουργού του τεράστιου πυραύλου, με τη φιλόδοξη αποστολή να στείλει ένα αυτοκίνητο Telsa Roadster  σε τροχιά γύρω από τον Άρη.

Η εκτόξευση του πιο ισχυρού πυραύλου στον κόσμο στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και το βίντεο με την έναρξη του μεγαλειώδους ταξιδιού έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα ωστόσο ήταν η αντίδραση του ίδιου του Έλον Μασκ όταν είδε το «μωρό» του να αναχωρεί για τον «κόκκινο πλανήτη», ξεπερνώντας ίσως το πιο επικίνδυνο στάδιο της αποστολής, δηλαδή την στιγμή της εκτόξευσης.

Όπως μπορεί κανείς να δει από την έκσταση και τον ενθουσιασμό του δισεκατομμυριούχου μηχανικού, η επιτυχία δεν ήταν σε καμία περίπτωση δεδομένη. Γι' αυτό και όταν ο ιδιοφυής Μασκ αντιλήφθηκε ότι όλα είχαν πάει καλά, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί βλέποντας το όνειρό του να πραγματοποιείται.

Η σκηνή των πανηγυρισμών του Μασκ καταγράφηκε από την κάμερα του National Geographic, και πρόκειται να συμπεριληφθεί στη δεύτερη σεζόν μιας σειράς ντοκιμαντέρ για τον Άρη, την ερχόμενη άνοιξη.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης