Στήριξη Τραμπ στον υποψήφιο γερουσιαστή Ρόι Μουρ που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Στήριξη Τραμπ στον υποψήφιο γερουσιαστή Ρόι Μουρ που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι έχουν ζητήσει να αποσυρθεί από υποψήφιος. Όμως ο Τραμπ δήλωσε ότι τον στηρίζει

Στήριξη Τραμπ στον υποψήφιο γερουσιαστή Ρόι Μουρ που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις
Μέσω tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τη στήριξή του στον υποψήφιο γερουσιαστή στην Αλαμπάμα, Ρόι Μουρ. Η στήριξη έρχεται εν μέσω καταγγελιών που πλήττουν τον Μουρ από γυναίκες που υποστηρίζουν ότι τους έχει επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν έφηβες. 

“Η άρνηση των Δημοκρατικών να δώσουν έστω και μία ψήφο για τις φοροαπαλλαγές δείχνει γιατί  πρέπει ο ρεπουμπλικάνος Ρόι Μουρ να κερδίσει στην Αλαμπάμα”, έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας επίσης ότι η ψήφος του είναι αναγκαία για μια σειρά δράσεων που αφορούν μεταξύ άλλων την πάταξη του εγκλήματος, την παράνομη μετανάστευση, την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό. Μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος αποκάλεσε τον συνυποψήφιο του Μουρ, Τζόουν ως “μαριονέτα” των Πελόζι και Σουμέρ, επικεφαλής των Δημοκρατικών. 

Η στήριξη μέσω του λογαριασμού του στο twitter θεωρείται πολύ ισχυρή. Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι ο Μουρ θα πρέπει να παραιτηθεί αν υπάρχει αλήθεια στο περιεχόμενο των καταγγελιών για παρενόχληση ανήλικων γυναικών στα τέλη της δεκαετίας του 1970. 

Την ίδια ώρα, στελέχη των Ρεπουμπλικάνων ζητούν από το κόμμα τους να αποσύρει τον Μουρ. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Μουρ προηγείται στη διεκδίκηση της έδρας της Γερουσίας, έναντι του ανθυποψηφίου του. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης