Πούτιν: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι η «νύφη» και εγώ δεν είμαι ο «γαμπρός»

Πούτιν: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι η «νύφη» και εγώ δεν είμαι ο «γαμπρός»

Ο Ρώσος πρόεδρος, όταν ρωτήθηκε για τον Αμερικανό ομόλογό του, απέφυγε να απαντήσει ευθέως - Τι απάντησε για τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας

Πούτιν: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι η «νύφη» και εγώ δεν είμαι ο «γαμπρός»
«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι η νύφη και εγώ δεν είμαι ο γαμπρός»
, ήταν η σκωπτική απάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν ο Ρώσος πρόεδρος είναι απογοητευμένος από τον
Ντόναλντ Τραμπ καθώς και αν πιστεύει πως ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «αφελής».

Κλείσιμο
Ο Πούτιν έκανε την παραπάνω δήλωση σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στην πόλη Σιαμέν της Κίνας, όπου βρέθηκε για την Σύνοδο των BRICS μαζί με τους ηγέτες της Βραζιλίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής. 



Σε ερώτηση πώς θα αισθανόταν η Ρωσία, αν αμφισβητηθεί η αξιοπιστία του Τραμπ στην χώρα του ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου απάντησε ότι «θα ήταν απολύτως λάθος για τη Ρωσία να συζητά για την εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ». Αν και Ρώσοι αξιωματούχοι, αρχικά, χαιρέτισαν την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ και ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει πως ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμούσε να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο χωρών, οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας και το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σαν Φρανσίσκο έχουν δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις Ρωσίας - ΗΠΑ.

Ο Ρώσος πρόεδρος στην συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι διατηρεί το δικαίωμα να μειώσει περαιτέρω τον αριθμό του διπλωματικού προσωπικού των ΗΠΑ στη Ρωσία και δήλωσε: «Αλλά δεν θα το κάνουμε αυτό προς το παρόν. Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση περαιτέρω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης