Φωτογραφίες: Μετά τον Τριντό, δίπλα στη Μέρκελ η Ιβάνκα Τραμπ

Φωτογραφίες: Μετά τον Τριντό, δίπλα στη Μέρκελ η Ιβάνκα Τραμπ

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου αποδεικνύεται το ισχυρό «κρυφό» χαρτί του - Ο ευχάριστος αιφνιδιασμός της Γερμανίδας καγκελαρίου, τα χαμόγελα και η κατ' ιδίαν συζήτηση

Φωτογραφίες: Μετά τον Τριντό, δίπλα στη Μέρκελ η Ιβάνκα Τραμπ
Στον εσωτερικό ανταγωνισμό, η Ιβάνκα Τραμπ κερδίζει κατά κράτος τη Μελάνια. Κόρη εναντίον συζύγου, σημειώσατε... ένα και άνετα. Η άκρως επικοινωνιακή Ιβάνκα κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις στη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τη Γερμανίδα καγκελάριο στον Λευκό Οίκο.

Μετά τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζαστίν Τριντό, η Ιβάνκα παρακάθισε και πάλι στις συνομιλίες κορυφής μεταξύ των κρατών και δη στην ίδια θέση, αυτή τη φορά όμως, δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ.

Κλείσιμο
Η Γερμανίδα καγκελάριος αιφνιδιάστηκε ευχάριστα από την παρουσία της ξανθιάς κόρης του Ντόναλντ Τραμπ στο πλευρό της και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει, καθώς δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η ευχάριστη διάθεση.

Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, συζήτησαν για αρκετή ώρα κατ' ιδίαν, αποδεικνύοντας πως, τουλάχιστον σε επίπεδο διπλωματίας, η Ιβάνκα αποτελεί το ισχυρό «κρυφό» χαρτί του ρεπουμπλικανού προέδρου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον Λευκό Οίκο...












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης