Οι Ολλανδοί απαγόρευσαν την προσγείωση Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ!

Οι Ολλανδοί απαγόρευσαν την προσγείωση Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ!

Εξερράγη ο Ερντογάν: «Είστε απομεινάρια των Ναζί και φασίστες» - Νωρίτερα ο Τσαβούσογλου απείλησε με κυρώσεις - Ανακοίνωση του Ρούτε έλεγε ότι εξαιτίας αυτών των απειλών για κυρώσεις ανακαλείται η διπλωματική άδεια

Οι ολλανδικές αρχές απαγόρευσαν τελικά την προσγείωση στην Ολλανδία της πτήσης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα CNN Turk και NTV μετέδωσαν πως η Ολλανδία ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μεταβεί αεροπορικώς σήμερα στο Ρότερνταμ, αφού του απαγορεύθηκε να μιλήσει σε συγκέντρωση Τούρκων εκεί.

Οι αρχές του Ρότερνταμ απαγόρευσαν την ομιλία του Τσαβούσογλου σε συγκέντρωση στην πόλη υπέρ της εκστρατείας του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για την επέκταση των εξουσιών του που θα τεθεί σε δημοψήφισμα τον Απρίλιο. Ο Τσαβούσογλου είχε πει πως θα μετέβαινε ούτως ή άλλως στο Ρότερνταμ.

Το CNN Turk μετέδωσε πως δεν δόθηκε άδεια πτήσης στο αεροπλάνο του Τσαβούσογλου. Το NTV μετέδωσε πως δεν του δόθηκε άδεια προσγείωσης. Εν ολίγοις, η Χάγη δεν έδωσε τελικά διπλωματική άδεια στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών για να μεταβεί στο Ρότερνταμ.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι η ολλανδική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει, από χθες, ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα ήταν ανεπιθύμητος, εάν ερχόταν στη χώρα, για να ζητήσει την ψήφο των Τούρρκων που ζουν στην Ολλανδία στο δημοψήφισμα που θα λάβει χώρα στην Τουρκία, με στόχο να ενισχύσει τις εξουσίες του προέδρου Ερντογάν.


Μην τολμήσετε έλεγε ο Τσαβούσογλου 
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών είχε απειλήσει με κυρώσεις την Ολλανδική κυβέρνηση για την περίπτωση που οι αρχές της χώρας εμπόδιζαν την προσέγγιση του στο Ρότερνταμ.

Μιλώντας στο CNN Turk ο Τσαβούσογλου είχε πει ότι «αν οι Ολλανδικές αρχές απαγορεύσουν την πτήση μου τότε  οι κυρώσεις μας σε βάρος της Ολλανδίας θα είναι πολύ σκληρές. Αυτές είναι φασιστικές πρακτικές» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.  

Παρόλα αυτά η Ολλανδική κυβέρνηση δεν έκανε πίσω και σύμφωνα με το Accotiated Press οι αρχές της Ολλανδίας πήραν την συγκεκριμένη απόφαση επικαλούμενες κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της Τουρκικής κυβέρνησης να κινητοποιήσει τις μειονότητες της στην Ευρώπη προκειμένου να στηρίξουν την επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση έχουν δημιουργήσει σοβαρές διπλωματικές παρενέργειες, εκτός από την Ολλανδία με τη Γερμανία αλλά και την Ελβετία.

Ολλανδική ανακοίνωση
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση της Ολλανδίας, στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, τόνισε ότι η ακύρωση της άδειας αφορά καθαρά λόγους «δημόσιας ασφάλειας και τάξης».

Όπως ξεκαθαρίζεται, είχε συζητηθεί μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας, να γίνει κάποιου είδους ιδιωτική ή «κλειστή» συγκέντρωση μικρότερου χαρακτήρα, σε κάποιο προξενείο.

«Οι τουρκικές αρχές απείλησαν δημοσίως με κυρώσεις. Αυτό καθιστά αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσης», ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Γι' αυτό η Ολλανδία έκανε γνωστό πως ανακαλεί τα δικαιώματα προσγείωσης» του αεροπλάνου του τούρκου υπουργού.

«Πολλοί Τούρκοι της Ολλανδίας έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα σχετικά με το τουρκικό Σύνταγμα. Η ολλανδική κυβέρνηση δεν έχει καμία αντίρρηση για την ενημέρωσή τους μέσω συναντήσεων, σχετικά με αυτό. Αλλά, μόνο εφόσον αυτές οι συναντήσεις δεν ωθούν σε εντάσεις στην κοινωνία. Και όποιος θέλει μια συνάντηση πρέπει να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της αρμόδιας αρχής, έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θέλει να σεβαστεί τους κανόνες σε αυτό το θέμα».
Εξερράγη ο Ερντογάν
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε σήμερα να απαντήσει στην απαγόρευση από την Ολλανδία της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών υποστηρίζοντας πως η στάση της Χάγης έχει οσμή ναζισμού. 

«Είναι τα απομεινάρια των ναζί, είναι φασίστες» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κωνσταντινούπολη. «Μπορείτε να απαγορεύσετε στον υπουργό Εξωτερικών μας να πετάξει, αλλά στο εξής να δούμε πώς θα προσγειώνονται οι πτήσεις σας στην Τουρκία».

«Είναι τόσο δειλοί και φέρονται ανάλογα», είπε ο Τούρκος πρόεδροςΣΧΟΛΙΑ (159)

Μονο οι Αρμένιοι μιλάνε για τα δίκια τους. Εμείς.

Οι τουρανομογγολοι θελουν να χριστούν ηγέτες του Ισλάμ. Η Τουρκία παίζει πάρα πολύ χοντρό παιχνίδι. Η θα κερδίσει και θα κάνει κουμάντο παντού, η θα την φάει το μαύρο σκοτάδι. Η Ευρώπη χάιδευε ανέκαθεν την Τουρκία και ειδικά η Γερμανία που την στήριξε σε όλες τις θηριωδίες της. Στην Μικρασιατική, στα Αμελε Ταμπουρου Τάγματα Εργασίας, έκανε τα στραβά μάτια στο πογκρομ του 55, και στην Κύπρο. Η πτώση της Πόλης και οι συνέπειες της που η ίδια η Δύση προώθησε από μίσος για τον Ελληνισμό και την Ανατολή γιατί δεν υποτάχτηκε στην δύναμη του Παπα, δεν την δίδαξαν απολύτως τίποτα. Από τότε που οι ΗΠΑ και η Δύση τα έκαναν σαν τα μούτρα τους στον αραβικό κοσμο, το ισλάμ και η Τουρκία γενικα έχουν γίνει ένα τέρας που πια κρίνεται επικίνδυνο και ξέφυγε από τον έλεγχο τους. Αυτό το τέρας η Τουρκία θέλει να το ελέγξει και να γίνει ηγέτης του για να τρομοκρατήσει την δύση. Το θέμα είναι η Δύση να καταλάβει αυτό που εμείς δυστυχώς μάθαμε καλά. Ότι οι τουρανομογγολοι φίλοι δεν πιάνονται. Τώρα αντί να βάλουν πάλι εμάς να τα λουστούμε, ας αποφασίσουν επιτελους τι να κάνουν γι αυτή την πολεμοχαρη και αιματοβαμμενη χώρα, που τα εκατομμύρια νεκρών που έχει σφαγιάσει στο διάβα της ιστορίας της από την μαύρη και καταραμένη ώρα που αυτό το ρυπαρό έθνος εμφανίστηκε στην γη, ουρλιάζουν για δικαίωση. Για εκδίκηση. Δεν υπάρχει χειρότερο έθνος στον κοσμο. Η Τουρκία έχει απλώσει πλοκάμια στην Θράκη, στην Αλβανία, στα Σκόπια. Η Ευρώπη ας αναλάβει τις ευθύνες της γιατί κοντεύει να γίνει τουρκοαραβικη επαρχία με τόσα φίδια στον κόρφο της και απορώ πως πίστευε μία η ζωή το αντίθετο. Εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα πάλι. Τωρα η Ελλάδα θα γίνει καλή γιατί μας θέλουν για σάκο του μποξ και κυματοθραυστη και μία ζωή ενιπταν τας χείρας τους και μας έλεγαν να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Ρε να καταποντιστούν μπορούν, να γλυτώσουμε απο αυτη την καταραμένη φάρα; Άραγε θα τα βρουν και η Τουρκία θα καταλήξει να διαφεντεύει και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας; Η Αμερική θα παίξει ρόλο; Ειδωμεν...

Δεν βγαίνει η αριθμητική

Οι μουσουλμάνοι της Μογγολίας είναι μόνο 3% του πληθυσμού της Μογγολίας. Και οι μογγολικής επιμειξίας Τούρκοι είναι μόνο 0,1% του πληθυσμού της Τουρκίας. Επομένως, τέλειως άσχετα αυτά τα σενάρια. Ούτε οι μουσουλμάνοι της Μογγολίας μπορούν να γίνουν ηγέτες, ούτε οι μογγολικής καταγωγής Τούρκοι. Και στις δυο περιπτώσεις είναι ελάχιστοι.

Joy

To pio asteio eine oti o soultanos apokalei tous Ollandous nazistes!!!!!! Ha ha ha ti allo tha akousoume pia...afti eine akoma pio diaskedastiki ataka kai apo aftes tou Tsipra kai ton ypourgon tou.

Νίκος

Πολλοί εδώ θεωρούν τους Ολλανδούς ανθέλληνες και φιλότουρκους. Έχω ζήσει χρόνια στην Ολλανδία παντρεμένος με Ολλανδέζα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα. Όμως για να το λένε τόσοι πολλοί και με τόση σιγουριά, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν παραπάνω απο εμένα. Είναι δυνατόν τόσοι πολλοί στην Ελλάδα να είναι μαλάκ..; Δεν είναι. Άρα μάλλον εγώ δεν κατάλαβα. τους Ολλανδούς

Σταθης

Ειναι, ειναι... μη το λες ομως στην πεθερα και την απογοητευσεις...

.

ΜΠΟΥΛΟΥΚ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ..........ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ

βασιλης

δεν μας αφορα το θεμα ας κοψουν το λαιμο τους

Καθηγητής

Οτι βλάπτει-γελοιοποιεί-μειώνει,αυτούς που συστηματικά μας εχθρεύοντε,μας αφορά. (και να βάζεις τόνους)

@

Να παρακαλάς να μην πουν το ίδιο οι Ολλανδοί για την Ελλάδα. Διότι εσυ συνορεύεις με τους Τουρκους και όχι οι Ολλανδοί. Και εσύ δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις και όχι εκείνοι. Εκείνοι σε πληρώνουν υπομονετικά εδώ και τριανταεφτά χρόνια

Steve

Όλα για τις εκλογές γίνονται. Κανένας δεν μπορεί να αγνοοηση 80.000.000 καταναλωτές

ΤΝΤ

Καλά να πάθουν οι Ανθελληνες Ολλανδοί.Να φάτε Ισλαμικό πολιτισμό από τον Σουλτάνο Έτσι να δείτε τι ωραία περνάμε εμείς με αυτήν την καταραμένη φυλή δίπλα μας

Assadour Akian

The Dutch have BALLS.

ΟΛΑΝΔΟΤΟΥΡΚΑΛΑΣ

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟ.......

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cumhuriyet_09

Σε αυτή τη δίκη, η οποία αναδείχθηκε σε σύμβολο των επιθέσεων σε βάρος της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία, 17 δημοσιογράφοι της Cumhuriyet, καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης

syria_airstrikes

Για προπαγάνδα κάνει λόγο το Πεντάγωνο - "Αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τη δολοφονία αθώων πολιτών από ένα δολοφονικό καθεστώς που έχει τη ρωσική στήριξη"

state_dep_099

«Οι ΗΠΑ θα ασκήσουν πιέσεις στους νατοϊκούς συμμάχους, ιδιαίτερα στη Γερμανία..  και θα τονίσουν την εντεινόμενη απειλή που θέτει η Ρωσία», αναφέρει αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ