Βίντεο από το Ισραήλ: Αστυνομικοί πυροβολούν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Βίντεο από το Ισραήλ: Αστυνομικοί πυροβολούν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό όταν εκείνος τον πλησίασε για να του κάνει έλεγχο - Πέθανε από τα πυρά των άλλων αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο 

Βίντεο από το Ισραήλ: Αστυνομικοί πυροβολούν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι
Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ισραηλινό αστυνομικό σήμερα το πρωί κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ προτού σκοτωθεί από τα πυρά άλλων αστυνομικών, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η επίθεση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου κοντά στην Πύλη των Λεόντων, στην κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση δεν τραυματίστηκε χάρη στον προστατευτικό του εξοπλισμό, πρόσθεσε η αστυνομία.

Κλείσιμο
Η επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι προειδοποίησε κατά οποιονδήποτε "δυσανάλογων" αντιποίνων στη Μέση Ανατολή, σε ξεχωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε αργά χθες το βράδυ με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.

"Μόλις μίλησα με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου και τον πρόεδρο Αμπάς για το θέμα της κλιμάκωσης της βίας", σημειώνει η ίδια σε μήνυμά της στο Twitter. "Θα πρέπει να τερματιστούν οι πράξεις τρομοκρατίας και να αποφευχθούν οι δυσανάλογες αντιδράσεις", πρόσθεσε ενόψει της σημερινής συνόδου των 28 υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε χθες από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη, ενώ και μια Παλαιστίνια έγκυος και η κόρη της σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. Την ίδια ώρα, τέσσερις άνθρωποι --δύο στρατιώτες και δύο Ισραηλινοί άμαχοι-- τραυματίστηκαν χθες το βράδυ στο βόρειο Ισραήλ από την επίθεση ενός Ισραηλινού αραβικής καταγωγής με αυτοκίνητο και μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης