Τριετής άδεια παραμονής χορηγήθηκε από τις ρωσικές αρχές στον Έντουαρντ Σνόουντεν
Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος δικηγόρος του Αμερικανού πρώην πράκτορα
Ο πρώην συνεργάτης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, Έντουαρντ Σνόουντεν έλαβε τριετή άδεια παραμονής από τις αρχές της Ρωσίας, όπως δήλωσε ο Ρώσος δικηγόρος του στους δημοσιογράφους σήμερα.
«Η απόφαση σχετικά με το αίτημα ελήφθη και έτσι από 1ης Αυγούστου 2014 ο Έντουαρντ Σνόουντεν έλαβε τριετή άδεια παραμονής», ανέφερε ο Ανατόλι Κουτσέρενα.
Ο Σνόουντεν είχε λάβει προσωρινό άσυλο πριν από ένα χρόνο. Ο πληροφορικός, πρώην συνεργάτης των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, προέβη σε εκτεταμένες αποκαλύψεις σχετικά με το εύρος της παρακολούθησης των επικοινωνιών παγκοσμίως από την NSA.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία